Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Παναθηναϊκός: Προσφορές από Πήλιο, Καρπενήσι και Πηγάδια για την προετοιμασία

Από τη στιγμή που τα πάντα είναι ρευστά ως προς την εξέλιξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, είναι σαφές ότι ο προγραμματισμός του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν εμπεριέχει πολλούς αστερίσκους.

Τα πράγματα είναι αλληλένδετα και οι εξελίξεις είναι αυτές που θα δημιουργήσουν οριστικά δεδομένα ακόμη και στο ζήτημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας για τη νέα χρονιά. 

Στην παρούσα φάση οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πραγματοποιούν προεργασία για υποψήφια προπονητικά κέντρα, με το ενδεχόμενο να γίνει η προετοιμασία στην Ελλάδα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού να είναι το πιθανότερο. 


Το εξωτερικό δεν έχει αποκλειστεί οριστικά, αλλά με τις υπάρχουσες συνθήκες στην Ευρώπη οι πιθανότητες είναι ελάχιστες. 

Από τα κέντρα που υπάρχουν στη χώρα μας, φαβορί είναι το Πήλιο, ένα μέρος όπου πηγαίνει η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου και έχει ικανοποιητικές εγκαταστάσεις και θερμοκρασίες που επιζητούν οι ομάδες τη συγκεκριμένη περίοδο. 

Στο κάδρο βρίσκονται και δύο ακόμη, το Καρπενήσι και τα Πηγάδια στη Νάουσα, απ' όπου έχουν προκύψει προσφορές, αλλά συγκεντρώνουν λιγότερες πιθανότητες σε σχέση με το Πήλιο.

Τα πάντα ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν όταν οριστικοποιηθεί η ημερομηνία λήξης αυτής της σεζόν και η ημερομηνία έναρξης της επόμενης, σε συνδυασμό με τις συνθήκες που θα επικρατούν στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης εκείνη την περίοδο ελέω της πανδημίας.

Πηγή: www.sdna.gr