Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

3ημερο Camp από τον Αίολο-Η επίσημη ανακοίνωση συνεργασίας με τις σχολές του Παναθηναϊκού


Η ομάδα του Αίολου προέβη σε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την έναρξη της συνεργασίας της με τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Παράλληλα ανακοινώνει ότι το προσεχές διάστημα θα διεξαχθεί 3ημερο Camp στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου σε συνεργασία με τον Παναθηναϊκο. Στόχος του καμπ θα είναι οι γονείς να ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας της νέας ακαδημίας, ενώ θα είναι και μια μοναδική εμπειρία για κάθε παιδί να συμμετέχει και να διασκεδάσει στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από καταξιωμένους προπονητές. Προπονητές στη νέα ακαδημία θα είναι οι: Κώστας Γουλέτας και Χρήστος Γιαννίτσαρης. 

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:


       Καρπενήσι 29/5/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Α.Σ ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

                                        ----------------------------------------------

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία του «Α.Σ ΑΙΟΛΟΣ» Καρπενησίου με τις Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού.

Η ποδοσφαιρική ακαδημία του Α.Σ Αιόλου ξεκινά μια νέα συνεργασία με τη Σχολή Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού, μια από τις σπουδαιότερες και πιο επιτυχημένες ποδοσφαιρικές σχολές της χώρας μας.

Οι ακαδημίες της ομάδας μας θα ενταχθούν στο δίκτυο των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού όπου οι φιλόδοξοι νέοι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να διδαχθούν όλες τις απαραίτητες τεχνικές του ποδοσφαίρου και να μυηθούν στη φιλοσοφία ενός συλλόγου που ενστερνίζεται το σεβασμό, και το ομαδικό πνεύμα.

Στα πλαίσια της έναρξης της συνεργασίας μας με τις Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού θα διοργανωθεί τριήμερο camp ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου. Εκεί οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας και τις παροχές της ακαδημίας μας, να μας γνωρίσουν και να μας εμπιστευτούν, ενώ παράλληλα θα αποτελέσει μια μοναδική εμπειρία για κάθε παιδί που θα συμμετάσχει, να διασκεδάσει και να μάθει τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου από τους έμπειρους προπονητές μας.

Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές εντός των επόμενων ημερών.

 

Με τιμή,

Το Δ.Σ του «Α.Σ ΑΙΟΛΟΣ»  Καρπενησίου.