Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Ατρόμητος Παλαμά-Ποταμιά 2-0

Φιλότιμη και ανταγωνιστική προσπάθεια για την Ποταμιά, η οποία όμως ηττήθηκε μέσα σε ένα 5λεπτο από τον δυνατό φέτος Ατρόμητο Παλαμά με σκορ 2-0.
Η συνάντηση διεξήχθη το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Παλαμά, αρχίζοντας στις 3. Ήταν στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής.
Ο Ατρόμητος Παλαμά του Τάκη Παραφέστα έφτασε στο δεύτερο συνεχόμενο θετικό του αποτέλεσμα και εξασφάλισε ουσιαστικά την παραμονή του στην κατηγορία, πιστοποιώντας την πολύ καλή του πορεία.  Τα νικητήρια γκολ πέτυχαν στην επανάληψη οι: Αποστόλης Αλεξόπουλος και Βασίλης Μπασιάκας. Ο Καρδιτσιώτικος σύλλογος είναι πέμπτος με 36 πόντους, διαθέτοντας την 3η καλύτερη άμυνα του ομίλου.
Η Ποταμιά του Γιάννη Φλωράκη παρά τα γνωστά προβλήματα και τις απουσίες της δυσκόλεψε αρκετά τους γηπεδούχους, κρατώντας μάλιστα το σκορ ισόπαλο έως το 50΄. Κατέβηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς και τα κατάφερε σε αυτό το κομμάτι εξαιρετικά.  Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι «λύγισαν» και γνώρισαν μια ακόμη ήττα. Οι Μεγαλοχωρίτες παρέμειναν στους δυο βαθμούς.
Την Κυριακή 8 Μαρτίου θα διεξαχθεί η 23η αγωνιστική. Ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει στην Αταλάντη την τοπική ομάδα, ενώ οι Μεγαλοχωρίτες υποδέχονται τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Ψάχνει βαθμούς
Οι Μεγαλοχωρίτες ηττήθηκαν για 16ο συνεχόμενο παιχνίδι, ενώ δεν κατάφεραν να σκοράρουν για 7ο σερί. Έχουν πετύχει μόλις ένα γκολ στον δεύτερο γύρο, προσπαθώντας στα εναπομείναντα ματς να σταματήσουν τα δυο αρνητικά σερί.

Σταθερή ενδεκάδα


Μόλις μια αλλαγή είχε στο βασικό σχήμα η Ποταμιά συγκριτικά με το ματς της Καρίτσας, με τον Γιώργο Πλεξίδα(Φωτογραφία) να αντικαθιστά τον απόντα Κώστα Σταμούλη. Εκτός δράσης ήταν πλην του Σταμούλη και οι Βαγγέλης Αθανασόπουλος, Κώστας Κουτσουπιάς, Πάνος Χρυσικός, Σπύρος Ξαγάρας και Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος.

«Σφράγισε» την παραμονή
Μόλις έναν βαθμό θέλει ο Ατρόμητος Παλαμά, ώστε να πανηγυρίσει και μαθηματικά την παραμονή του. Οι περυσινοί πρωταθλητές Καρδίτσας πραγματοποιούν μια αν μίτοι άλλο ικανοποιητική πορεία.

Ίδιο σκορ
Το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Καρπενήσι έγινε επίσης Σάββατο και είχε λήξει με 0-2 υπέρ του Ατρομήτου.

Μια ακόμη «έξοδος»
Η Ποταμιά δεν έχει καταφέρει να αποσπάσει κάποιον βαθμό εκτός έδρας και δύσκολα να συμβεί αυτό, αφού στο τελευταίο της παιχνίδι σε δυο εβδομάδες αντιμετωπίζει τον πρωταθλητή του ομίλου Πιερικό. Οι Ευρυτάνες έχουν να δώσουν τρία παιχνίδια στο Καρπενήσι με Οικονόμο Τσαριτσάνης, Σέλλανα και Μετέωρα.

Αναγκαστική αλλαγή


Στο πρώτο μέρος αποχώρησε τραυματίας ο Πάνος Μπουμπουρής(Φωτογραφία) και τη θέση του πήρε ο Άρης Ρέπας.

H διαμόρφωση του τελικού σκορ
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 50ο λεπτό με απευθείας χτύπημα φάουλ του Aποστόλη Αλεξόπουλου, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Βασίλης Μπασιάκας διαμόρφωσε το τελικό 2-0.  Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόνο με σουτ του Κώστα Μπόνια, που επέστρεψε από τραυματισμό,  το οποίο πέρασε άουτ.


Κίτρινες Κάρτες
Μπουμπουρής, Ρέπας
*Με κίτρινη παρατηρήθηκε και ο Χρήστος Γιαννίτσαρης(Προπονητής τερματοφυλάκων της Ποταμιάς)

Συνθέσεις Ομάδων

Ατρόμητος Παλαμά (Τάκης Παραφέστας): Κούτσικος, Λιάπης, Οικονόμου Χ., Μίχος(70΄ Οικονόμου Γ.), Μπασιάκας(84΄ Γεωργίου), Κατσιγιάννης Α.(64΄ Ζάγκος), Βαγγελάκος, Κατσιγιάννης Σ., Κόκκινος(86΄ Ζάρρας), Αλεξόπουλος, Μπαντής

Ποταμιά (Γιάννης Φλωράκης): Ανδρούτσος, Γιαννακόπουλος, Παρασκευόπουλος, Ζαραβέλης, Φαρμάκης, Ηλιάδης, Πλεξίδας(64΄ Μπόνιας), Κατσαρής, Νούλας(77΄ Μαντζιούτας), Λέρης(72΄ Τσούκας), Μπουμπουρής(39΄ λ.τρ.  Ρέπας)

Διαιτητής: Χρήστος Νίτσας(ΣΔΠ Λάρισας)
1ος Βοηθός: Γεώργιος Πατέτσος(ΣΔΠ Λάρισας)
2ος Βοηθός: Θωμάς Ντελέζος(ΣΔΠ Λάρισας)

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος