Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

K12: ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Βοιωτίας 1-5

Η ισχυρή ομάδα της Βοιωτίας επικράτησε με 5-1 στο Καρπενήσι της αντίστοιχης της Ευρυτανίας.
Η συνάντηση διεξήχθη την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου και ήταν εξ αναβολής. Πραγματοποίηθηκε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων(Κ12), αρχίζοντας στις 12:30
Η Ευρυτανία του Δημήτρη Αντωνίου παρουσίασε ανταγωνιστική εικόνα απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Πάλεψε φιλότιμα και δημιούργησε τις δικές της ευκαιρίες, ενώ βρήκε και τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι έδωσαν το τελευταίο τους εντός έδρας ματς και έχουν συγκεντρώσει 4 πόντους(1 νίκη-1 ισοπαλία-3 ήττες).
Η Βοιωτία του Δημήτρη Σπάρου συνεχίζει την πολύ καλή της πορεία και «κλείδωσε» την πρόκριση της για την επόμενη φάση του θεσμού. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και έφτασαν στο ευρύ σκορ, διατηρώντας το αήττητο τους. Η ΕΠΣΒ βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 13 βαθμούς(4 νίκες-1 ήττα).
Για την 6η αγωνιστική στις 19/2 οι Ευρυτάνες θα δώσουν το τελευταίο τους παιχνίδι στην Άμφισσα κόντρα στη Φωκίδα.Η Βοιωτία έχει ρεπό και θα παίξει στις 4/3 για την 7η αγωνιστική στον Βόλο με τη Θεσσαλία.

Οι σκόρερ του αγώνα
Για τους νικητές δυο γκολ πέτυχαν οι: Γιάννης Αυγέρης και Γιάννης Μπουζίκας και ένα ο Νίκος Τσώμος.  Για την Ευρυτανία μείωσε με πανέμορφο γκολ σε 1-2 ο Μάνος Αναστασόπουλος του ΠΑΟΚ Καρπενησίου, που έφτασε τα τρία γκολ στη διοργάνωση. Το ημίχρονο είχε λήξει με 1-3 υπέρ της Βοιωτίας.

Επιτυχημένη πορεία
Η ομάδα της Ευρυτανίας πραγματοποιεί αρκετά καλή πορεία και θα επιδιώξει να κλείσει και με νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Φωκίδα.

Πέρασε η Βοιωτία
Αήττητη συνεχίζει η ΕΠΣ Βοιωτίας, η οποία εξασφάλισε το ένα από τα δυο «εισιτήρια» για την επόμενη φάση.

Συνθέσεις Ομάδων

Ευρυτανία (Δημήτρης Αντωνίου):Τριανταφυλλόπουλος, Ράικος, Γενιτσαρόπουλος, Μουρτογιάννης, Κεχριμπάρης, Παπαροιδάμης, Μπακαλίδης, Καλύβας, Αναστασόπουλος(Καψάλης, Χειλάς, Κουρλός, Λαμπαδάρης, Πιστιόλης, Δρίβας)

Βοιωτία (Δημήτρης Σπάρος): Γείτονας, Μικέλης, Κατσέλης, Ξώβριος, Αργυρίου, Μπουζίκας, Αυγέρης, Θεοχάρης, Τσώμος(Ραχούτης, Ψυχούλας, Πανόπουλος, Χριστοδούλου, Παπαδήμος, Πάγουρας)

Διαιτητής: Βασίλης Τσιγαρίδας(ΣΔΠ Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός: Γιάννης Αναγνώστου(ΣΔΠ Φθιώτιδας)
2ος Βοηθός: Σπύρος Δημήτριου(ΣΔΠ Φθιώτιδας)






















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος