Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Με επιστροφές των τιμωρημένων υποδέχεται τη δυνατή Καρίτσα η Ποταμιά

Την ισχυρή ομάδα της Καρίτσας από την Πιερία αντιμετωπίζει η Ποταμιά, έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος.
Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 3 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, ενταγμένος στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Η συνάντηση του πρώτου γύρου είχε λήξει με 5-0 υπέρ των γηπεδούχων.
Η Ποταμιά του Γιάννη Φλωράκη αγωνίζεται ξανά στο γήπεδο της, μετά από δυο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Δία Δίου και Διαγόρα Στεφανοβικείου. Οι Μεγαλοχωρίτες συμμετείχαν σε αυτές τις συναντήσεις με αρκετές απουσίες λόγω τιμωριών και τραυματισμών. Στα ευχάριστα συγκαταλέγονται οι επιστροφές ποδοσφαιριστών, που θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας, ώστε να διακόψει το αρνητικό σερί ηττών.
Η Καρίτσα του Απόστολου Στύλου έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και βρίσκεται σε πλεονεκτική βαθμολογική θέση, στοχεύοντας να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Το συγκρότημα της Πιερίας επικράτησε στο τελευταίο του ματς στο πρωτάθλημα με 2-0 των Σελλάνων και απέχει 9 πόντους από την γραμμή της παραμονής.
Διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο Επαμεινώνδας Κολορίζος, έχοντας βοηθούς τους: Χρήστο Δόσκορη και Γιώργο Λιτοσελίτη του συνδέσμου Φθιώτιδας.

Δυο επιστροφές 
Στα ευχάριστα για τον προπονητή Γιάννη Φλωράκη συγκαταλέγεται η επιστροφή από τιμωρία των: Χρήστου Λέρη και Σπύρου Ξαγάρα. Αντίθετα τραυματίας παραμένει από το ματς με τον Δία Δίου ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος, που είναι εκτός δράσης. Η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα έγινε την Παρασκευή(21/2) στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου.

Η Καρίτσα
Στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 34 βαθμούς(9 νίκες-7 ισοπαλίες-4 ήττες και τέρματα 31-14) «φιγουράρει» η ομάδα της Καρίτσας. Οι περυσινοί πρωταθλητές της ΕΠΣ Πιερίας, έχουν αλλάξει τρεις προπονητές. Ξεκίνησαν με τον Αλέξανδρο Κούρτογλου, συνέχισαν με τον Μιχάλη Ζιώγα και πλέον πορεύονται με τον τέως τεχνικό του Πιερικού Απόστολο Στύλο.
Στο τελευταίο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα η Καρίτσα επικράτησε με 2-0 των Σελλάνων, έχοντα σκόρερ τον Αλεξίου και τον Κυρτέγο. Αγωνίστηκαν οι: Ράντος, Κωτσιόπουλος, Παπαγεωργίου, Δημητρίου, Οικονόμου, Καραγκούνης(66΄ Δημητρουλόπουλος), Τροίρης(78΄ Παπαιωάννου), Γκίκα, Κυπαρίσσης(87΄ Δαλαμήτρας), Κυρτέγος(61΄ Λαζαρίδης), Αλεξίου. Την Τετάρτη(19/2) σε παιχνίδι του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 εκτός έδρας με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου. Συμμετείχαν στο αρχικό σχήμα οι: Γαλάνης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Καραγκούνης, Λαζαρίδης, Οικονόμου, Δημητρουλόπουλος, Κυπαρίσσης, Γκίκα, Κυρτέγος και Αλεξίου, ενώ αλλαγή πέρασε ο Παπαιωάννου.
Ο Χρήστος Αλεξίου με 14 γκολ είναι ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας. Επιστρέφει από τιμωρία ο Βασίλης Λάγδαρης, ενώ αντίθετα τιμωρημένος είναι ο Νέστορας Κωτσιόπουλος.


Ο αγώνα του πρώτου γύρου
Καρίτσα-Ποταμιά 5-0
Σκόρερ: 51΄, 59΄, 74΄ Αλεξίου, 71΄ Γκίκα, 94΄ Βουκομάνοβιτς
Χαμένο Πέναλτι: 57΄ Γκίκα(Απόκρουση Ανδρούτσου)

Συνθέσεις Ομάδων
Καρίτσα (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Ράντος(81΄ Γαλάνης), Δαλαμήτρας, Ζαφειρίδης(77΄ Παπαϊωάννου), Κωτσιόπουλος, Τροίρης(54΄ λ.τρ Μητράκας), Δημητρουλόπουλος(72΄ Λουίς Φερνάντο), Γκίκα, Οικονόμου, Συράκος, Βουκομάνοβιτς, Αλεξίου

Ποταμιά (Γιάννης Φλωράκης): Ανδρούτσος, Γιαννακόπουλος, Κατσαρής(52΄ Παρασκευόπουλος), Ζαραβέλης, Ξαγάρας, Κουτσουπιάς, Ρόμαν, Λέρης, Μπόνιας(61΄ Μπουμπουρής), Γενιτσαρόπουλος(80΄ Ζαλοκώστας Ι.), Χρυσικός(75΄ Σαπούνης)

Διαιτητής: Γεώργιος Γιαννακός(Μακεδονίας)
1ος Βοηθός: Ηλίας Παπαδόπουλος(Μακεδονίας)
2ος Βοηθός: Διαμαντής Αλμπάντης(Μακεδονίας)


Αποτελέσματα Κυπέλλου
ΕΠΣ Πιερίας: Πιερικός-Θερμαϊκός Κορινού 3-3(Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι:  Δεμηρτζόγλου, Μητακίδης και Τουλίκας Γ.)
ΕΠΣ Πιερίας: Εθνικός Νέου Κεραμιδίου-Καρίτσα 0-0
ΕΠΣ Φθιώτιδας: Νέο Κρίκελλο-Αταλάντη 1-0

«Φουντώνει» η μάχη της παραμονής
Σημαντικά ματς περιλαμβάνει η 21η αγωνιστική. Προγραμματισμένες είναι επίσης οι συναντήσεις Μετέωρα-Ηρακλής Λάρισας, Πιερικός-Οικονόμος Τσαριτσάνης, Αλμυρός-Θησέας Αγριάς, Σέλλανα-Ατρόμητος Παλαμά, Δίας Δίου-Διγενής Νεοχωρίου και Διαγόρας Στεφανοβικείου-Αταλάντη.

Οι τιμωρημένοι της 21ης αγωνιστικής
2 αγωνιστικές: Κώστας Οικονόμου(Θησέας Αγριάς), Νέστορας Κωτσιόπουλος(Καρίτσα)
1 αγωνιστική: Ανδρέας Δερμιτζάκης, Ανέστης Ζαφειρίδης(Αλμυρός), Κώστας Καπετάνος, Σπύρος Κουτσούμπας, Πέτρος Τσακανίκας(Αταλάντη), Τάσος Κυριάκος(Διαγόρας Στεφανοβικείου), Απόστολος Νικλητσιώτης(Μετέωρα), Χάρης Μουλτσιάς, Παναγιώτης Νούσιας, Δημήτρης Τόλιος(Οικονόμος Τσαριτσάνης), Δημήτρης Καλφούντζος(Σέλλανα),
*Ο Βαγγέλης Μακρόπουλος της Αταλάντης εξέτισε την ποινή του σε αγώνα κυπέλλου. Με 300 ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε η Αταλάντη.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:
Γ΄ Εθνική(3ος Όμιλος)
21η αγωνιστική(23-2-2020, 15:00)
Μετέωρα-Ηρακλής Λάρισας Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας
Διαιτητής: Νικόλαος Παπακωνσταντίνου(Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός: Γεώργιος Παπαλίτσας(Καρδίτσας)
2ος Βοηθός: Απόστολος Καλογριανίτης(Καρδίτσας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ανδρέας Καραλιόλιος(Γρεβενών)

Πιερικός-Οικονόμος Τσαριτσάνης Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης
Διαιτητής: Ιορδάνης Κατεριάδης(Πέλλας)
1ος Βοηθός: Νικόλαος Αρέστης(Πέλλας)
2ος Βοηθός: Γεώργιος Σηπάκης(Πέλλας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννης Καλύβας(Ευρυτανίας)

Αλμυρός-Θησέας Αγριάς Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού
Διαιτητής: Αθανάσιος Νικόπουλος(Θεσσαλίας)
1ος Βοηθός: Δημήτριος Σακκάς(Θεσσαλίας)
2ος Βοηθός: Σταμάτιος Σφυρής(Θεσσαλίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημήτριος Παπαδόπουλος(Μακεδονίας)

Σέλλανα-Ατρόμητος Παλαμά Δημοτικό Στάδιο Προαστίου
Διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης(Κοζάνης)
1ος Βοηθός: Αθανάσιος Στεφούλης(Γρεβενών)
2ος Βοηθός: Βασίλειος Μωυσιάδης(Γρεβενών)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεώργιος Παπαμίχος(Φθιώτιδας)

Δίας Δίου-Διγενής Νεοχωρίου Δημοτικό Στάδιο Δίου
Διαιτητής: Γεώργιος Αντωνίου(Λάρισας)
1ος Βοηθός: Χρήστος Νάκας(Λάρισας)
2ος Βοηθός: Γρηγόριος Δεδικούσης(Λάρισας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Χαράλαμπος Νικολαίδης(Μακεδονίας)

Ποταμιά-Καρίτσα Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου
Διαιτητής: Επαμεινώνδας Κολορίζος(Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός: Χρήστος Δόσκορης(Φθιώτιδας)
2ος Βοηθός: Γεώργιος Λιτοσελίτης(Φθιώτιδας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημήτριος Στυλιάρας(Αιτωλοακαρνανίας)

Διαγόρας Στεφανοβικείου-Αταλάντη Δημοτικό Στάδιο Στεφανοβικείου
Διαιτητής: Γεώργιος Μελτζανίδης(Ημαθίας)
1ος Βοηθός: Αθανάσιος Παπαδάκης(Ημαθίας)
2ος Βοηθός: Απόστολος Μπογιατζόγλου(Ημαθίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννης Κρίκης(Τρικάλων)