Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Με ντέρμπι κόντρα στο Φάληρο τελειώνουν τα εντός έδρας ματς του Καρπενησίου

Την πρωτοπόρο ομάδα του Φαλήρου θα αντιμετωπίσει στο τελευταίο της και δυνατό παιχνίδι στην έδρα του το Καρπενήσι Futsal.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Μαρτίου στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 4. Είναι στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής σάλας. Στον πρώτο γύρο το Φάληρο είχε πραγματοποιήσει μια εκπληκτική ανατροπή από 2-8 σε 9-8 στο ανοιχτό γήπεδο του ΣΕΦ.
Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου κέρδισε πρόσφατα εκτός έδρας τον Διογένη Ολυμπιακού Χωριού και προέρχεται από πέντε συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Είναι δεύτερο με 28 βαθμούς, διατηρώντας το απόλυτο νικών στην έδρα του. Οι Ευρυτάνες βρίσκονται σε «πιλοτικό» στάδιο και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ, προσπαθώντας να βάλουν τις βάσεις για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.
Το Φάληρο Futsal του Δημήτρη Πολποτίνη έχει το μυαλό του στα Play Off, στοχεύοντας στην άνοδο στην Α΄ Εθνική. Βρίσκεται στην κορυφή με 36 πόντους(12 νίκες και μόλις 1 ήττα), έχοντας πετύχει 113 γκολ και κάνοντας μια αρκετά σταθερή πορεία. Ο Τόλης Ντέλος μάλιστα με 30 τέρματα είναι ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας. Ο αγώνας του Καρπενησίου θα είναι ένα δυνατό «τεστ» για τους φιλοξενούμενους, που επικράτησαν στο τελευταίο τους ματς δύσκολα με 4-5 της Αναγέννησης Θρακομακεδόνων.
Διαιτητές ορίστηκαν οι Δημήτρης Κουρλός και Γιώργος Δροσίνης.

Τελευταίο εντός
Οι Καρπενησιώτες θα δώσουν το τελευταίο τους παιχνίδι στο Καρπενήσι, έχοντας κάνει το 6 στα 6. Μια εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 8 Μαρτίου αγωνίζονται σε εξ αναβολής ματς στη Σάμο με την τοπική ομάδα, ολοκληρώνοντας τις φετινές τους υποχρεώσεις.

Ενδιαφέροντα ματς
Το Σαββατοκύριακο(29 Φεβρουαρίου-1 Μαρτίου) είναι επίσης προγραμματισμένα τα παιχνίδια Σάμος Futsal-Αδέσποτος Αθηνών, Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου-Αναγέννηση Θρακομακεδόνων και Κόμπρα-Διογένης Ολυμπιακού Χωριού. Στα δυο πρώτα δεν υπάρχει ο τίτλος του φαβορί.

Πρόστιμο στην Κόμπρα
Με 500 ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε η Κόμπρα λόγω της μη καθόδου της στο εκτός έδρας ματς με τη Σάμο. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-0 στα χαρτιά.

Futsal League
14η αγωνιστική
Σάμος Futsal-Αδέσποτος Αθηνών Κλειστό Βαθέος 29-2-2020 18:00
1ος Διαιτητής: Βαγγέλης Καραμαγκιόλας
2η Διαιτητής: Αλίκη Ρίγλη
Χρονομέτρης: Δημήτρης Βαλής

ΑΠΣ Κόμπρα-Διογένης Ολυμπιακού Χωριού Κλειστό Βύρωνα 1-3-2020 19:20
1ος Διαιτητής: Γιώργος Ρουσσάκης
2η Διαιτητής: Όλγα Κολοκυθά
Χρονομέτρης: Γιώργος Πουλέτσος
Παρατηρητής: Γρηγόρης Λάμπρος

Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου-Αναγέννηση Θρακομακεδόνων Αθλητικό Κέντρο Δ΄ Ηλιούπολης 29-2-2020 20:00
1ος Διαιτητής: Γιώργος Σύρρος
2ος Διαιτητής: Κώστας Φαρμάκης
Χρονομέτρης: Ζωή Κορέστη
Παρατηρητής: Γιάννης Πιπιλίκας

Καρπενήσι Futsal-Φάληρο Futsal Προπονητικό Κέντρο Καρπενησίου 1-3-2020 16:00
1ος Διαιτητής: Δημήτρης Κουρλός
2ος Διαιτητής: Γιώργος Δροσίνης
Χρονομέτρης: Γιάννης Σέλελης