Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Νέο εκτός έδρας παιχνίδι για την Ποταμιά που αντιμετωπίζει τον Διαγόρα

Στο Στεφανοβίκειο με τον τοπικο Διαγόρα θα αγωνιστεί η Ποταμιά, η οποία θα επιχειρήσει να πραγματοποιήσει μια αξιόλογη εμφάνιση.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16/2 στο Δημοτικό Στάδιο Στεφανοβικείου και θα αρχίσει στις 3. Είναι στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει με 0-1, φτάνοντας στημν «παρθενική» τους νικη.
Ο Διαγόρας του Στέλιου Αρσένου δίνει ένα καθοριστικό παιχνίδι για το μέλλον του στην κατηγορία, με την υπόθεση-παραμονή να έχει δυσκολέψει αρκετά για αυτόν ύστερα από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Το συγκρότημα της Μαγνησίας παραμένει στους 18 πόντους και την προτελευταία θέση, μαζί με τον Διγενή Νεοχωρίου.
Η Ποταμιά  του Γιάννη Φλωράκη κατεβαίνοντας με πληθώρα ελλείψεων υπερέβαλλε εαυτώ στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Δία Δίου, χάνοντας τον 3ο της βαθμό στην τελευταία φάση του αγώνα. Στα ευχάριστα συγκαταλέγεται η πρώτη παρουσία των δυο νεαρών νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών. Οι Μεγαλοχωρίτες παραμένουν τελευταίοι, μετρώντας 13 σερί ήττες, όμως δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν την προσπάθεια τους για τη συγκομιδή βαθμών και την κατάκτηση του τοπικού κυπέλλου.
Διαιτητής του παιχνιδιού ορίστηκε ο Γιώργος Παπαδόπουλος του ΣΔΠ Μακεδονίας, έχοντας βοηθούς τους: Τριαντάφυλλο Παπαδόπουλο και Διαμαντή Αλμπάντη του ίδιου συνδέσμου.

Χωρίς Λέρη και Ξαγάρα
Την αγωνιστική της τιμωρίας του εξέτισε ο Κώστας Γιαννακόπουλος απέναντι στον Δία και επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς και ο Γιώργος Φαρμάκης, που απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους. Αντίθετα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής εκ νέου οι τιμωρημένοι Σπύρος Ξαγάρας και Χρήστος Λέρης, που θα αγωνιστούν ξανά κόντρα στην Καρίτσα στις 23 Φεβρουαρίου. Ο Γιάννης Φλωράκης δεν υπολογίζει και στους τραυματίες Βαγγέλη Αθανασόπουλο και Κώστα Κουτσουπιά, ενώ αμφίβολος είναι ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο Δίον.

Τιμωρημένος ο Φλωράκης
Εκτός αγωνιστικού χώρου θα παρακολουθήσει το ματς για δεύτερη φορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο προπονητής της Ποταμιάς Γιάννης Φλωράκης, ο οποίος αποβλήθηκε απέναντι στον Δία Δίου και τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική. Οδηγίες αναμένεται να δίνει από τον πάγκο ο συνεργάτης του Χρήστος Γιαννίτσαρης.

Ο Διαγόρας Στεφανοβικείου
Σε δύσκολη βαθμολογική θέση  βρίσκεται ο Διαγόρας, καθώς απέχει επτά πόντους από την γραμμή της παραμονής, προερχόμενος από τρεις σερί ήττες. Το συγκρότημα του Στέλιου Αρσένου(Αντικατέστησε τον Μιχάλη Ζιώγα προς το τέλος του πρώτου γύρου) είναι προτελευταίο και μετρά 18 βαθμούς(4 νίκες-6 ισοπαλίες-19 ήττες και τέρματα 14-25). Κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου οι περυσινοί πρωταθλητές της ΕΠΣ Θεσσαλίας ένταξαν τον πρώην παίχτη του Βελουχίου Λευτέρη Γιαουπλάρι από τον Θησέα Αγριάς και τους: Αλέκο Αναστασίου και Κώστα Ζενούνη από τον Αλμυρό.
Στο τελευταίο ματς στο Προάστιο, στο οποίο ο Διαγόρας ηττήθηκε με 2-1 από τα Σέλλανα συμμετείχαν οι: Κουτσιρίμπας, Καραμπούζης, Μούτσα, Βουραζέρης, Πρασσάς, Καραπλιάγκος Σ.(40’ Αλεξίου), Ζενούνης, Ζιάκας (72’ Καλιακούδας), Κουβελάς (40’ Αλαμάνης), Κυριάκος και Αναστασίου. Το γκολ της μείωσης σημείωσε ο Μπλέντι Μούτσα.
Λόγω τιμωριών και τραυματισμών δεν θα παίξουν κόντρα στους Ευρυτάνες οι: Βασίλης Λάιος και Χρήστος Σπαθής, Λευτέρης Γιαουπλάρι και Γιάννης Καλύβας. 


Η αναμέτρηση του πρώτου γύρου
Ποταμιά-Διαγόρας Στεφανοβικείου 0-1
Σκόρερ: 72΄ Καραπλιάγκος Κ.

Συνθέσεις Ομάδων
Ποταμιά (Γιάννης Φλωράκης): Ανδρούτσος, Κατσαρής, Αθανασόπουλος, Ζαραβέλης, Φαρμάκης, Λέρης, Νούλας(77΄ Κουτσουπιάς), Ρόμαν, Ζαλοκώστας Δ., Γενιτσαρόπουλος, Χρυσικός(63΄ Μπουμπουρής)

Διαγόρας Στεφανοβικείου (Μιχάλης Ζιώγας): Πρίφτης, Καλύβας, Δίντσης(60΄ Παπαγεωργίου), Σπαθής, Λάϊος, Καραπλιάγκος Σ., Κουβελάς(35΄ λ.τρ. Καραπλιάγκος Κ.), Αλεξίου, Αλαμάνης, Κυριάκος(90΄ Καλιακούδας), Ζιάκας(75΄ Πρασσάς)

Διαιτητής: Επαμεινώνδας Κολορίζος (ΣΔΠ Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός: Γιώργος Λιτοσελίτης (ΣΔΠ Φθιώτιδας)
2ος Βοηθός: Χρήστος Δόσκορης (ΣΔΠ Φθιώτιδας)


Σημαντικές αναμετρήσεις
Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής, τα οποία θα γίνουν την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου έχουν ως εξής: Οικονόμος Τσαριτσάνης-Μετέωρα, Θησέας Αγριάς-Ηρακλής Λάρισας, Ατρόμητος Παλαμά-Πιερικός, Διγενής Νεοχωρίου-Αλμυρός, Καρίτσα-Σέλλανα και Αταλάντη-Δίας Δίου.

Οι τιμωρημένοι της 20ης αγωνιστικής
2 αγωνιστικές: Ανδρέας Δερμιτζάκης, Ανέστης Ζαφειρίδης(Αλμυρός),
1 αγωνιστική: Κώστας Λυτάκης, Αλέξανδρος Μαλισσόβας(Αταλάντη), Βασίλης Λάιος(Διαγόρας Στεφανοβικείου), Γιάννης Δερμίσης(Δίας Δίου), Άρης Μακρής, Δημήτρης Γκαντιάς, Κώστας Τσιγαρίδας(Διγενής Νεοχωρίου), Αναστάσης Μανιώτης(Ηρακλής Λάρισας), Γιάννης Κυρίτσης(Θησέας Αγριάς), Βασίλης Λάγδαρης(Καρίτσα), Λεωνίδας Ιωάννου, Ηρακλής Τοπουζλής(Μετέωρα), Βασίλης Σαχινίδης(Πιερικός), Χρήστος Λέρης, Σπύρος Ξαγάρας(Ποταμιά).
*Τιμωρημένος είναι και ο προπονητής της Ποταμιάς Γιάννης Φλωράκης.
**Απουσιάζει το φύλλο αγώνος Σέλλανα-Διαγόρας Στεφανοβικείου.
***Με 300 ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκαν τα Μετέωρα.

Tο αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες
Γ΄ Εθνική(3ος Όμιλος)
20η αγωνιστική(16-2-2020, 15:00)
Οικονόμος Τσαριτσάνης-Μετέωρα Δημοτικό Στάδιο Τσαριτσάνης
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Φουστάνας(Μακεδονίας)
1ος Βοηθός: Αθανάσιος Μποζατζίδης(Μακεδονίας)
2οη Βοηθός: Ζωή Παπαδοπούλου(Μακεδονίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννης Γκαραγκάνης(Πιερίας)

Θησέας Αγριάς-Ηρακλής Λάρισας Δημοτικό Στάδιο Αγριάς
Διαιτητής: Νικόλαος Κουτρομάνος(Καρδίτσας)
1ος Βοηθός: Δημήτριος Τίκας(Καρδίτσας)
2ος Βοηθός: Πέτρος Κανιούρας(Καρδίτσας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Περικλής Τουτούκης(Τρικάλων)

Ατρόμητος Παλαμά-Πιερικός Δημοτικό Στάδιο Παλαμά
Διαιτητής: Στυλιανός Λεωνίδας(Τρικάλων)
1ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Λεωνίδας(Τρικάλων)
2ος Βοηθός: Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος(Τρικάλων)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Χρήστος Καλιακούδας(Φθιώτιδας)

Διγενής Νεοχωρίου-Αλμυρός Δημοτικό Στάδιο Οιχαλίας
Διαιτητής: Θωμάς Μπουρουζίκας(Λάρισας)
1ος Βοηθός: Γρηγόριος Δεδικούσης(Λάρισας)
2ος Βοηθός: Θωμάς Ντελέζος(Λάρισας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ματθαίος Κοφίτσας(Καρδίτσας)

Καρίτσα-Σέλλανα Δημοτικό Στάδιο Βατανιακού
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος(Χαλκιδικής)
1ος Βοηθός: Σταύρος Χρυσαιδής(Χαλκιδικής)
2ος Βοηθός: Ηλίας Κώστογλου(Χαλκιδικής)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννης Κουζάκης(Θεσσαλίας)

Αταλάντη-Δίας Δίου Δημοτικό Στάδιο Αταλάντης
Διαιτητής: Θεόδωρος Πουλόπουλος(Πειραιά)
1ος Βοηθός: Τιμολέων Γεωργακόπουλος(Πειραιά)
2ος Βοηθός: Παύλος Παπαδόπουλος(Κιλκίς)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Παναγιώτης Κουτούλας(Βοιωτίας)

Διαγόρας Στεφανοβικείου-Ποταμιά Δημοτικό Στάδιο Στεφανοβικείου
Διαιτητής: Γεώργιος Παπαδόπουλος(Μακεδονίας)
1ος Βοηθός: Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος(Μακεδονίας)
2ος Βοηθός: Διαμαντής Αλμπάντης(Μακεδονίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αθανάσιος Παπακώστας(Φθιώτιδας)