Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Τον υπολογίσιμο Αδέσποτο Αθηνών υποδέχεται το Καρπενήσι Futsal

Η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας του Καρπενησίου θα δώσει το πρώτο της ματς για το 2020 στην έδρα της, υποδεχόμενη τον Αδέσποτο Αθηνών.
Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου και θα αρχίσει στις 7. Είναι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής σάλας.
Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου μπήκε δυναμικά και στο νέο έτος, κερδίζοντας εύκολα εκτός έδρας την Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, μειώνοντας στους δυο. Στόχος του είναι να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται, βάζοντας τις βάσεις για την επόμενη σαιζόν.
Ο Αδέσποτος που αποτελεί μια αυτοοργανωμένη ομάδα βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς(3 νίκες-2 ισοπαλίες-3 ήττες) και διαθέτει ένα αρκετά αξιόλογο σύνολο. Με δεδομένη τη μη συμμετοχή του Καρπενησίου στα Play Off ανόδου θα συμμετάσχει σε αυτά μαζί με Φάληρο, Κόμπρα και Αναγέννηση Θρακομακεδόνων. Με την τελευταία αναδείχτηκε πρόσφατα ισόπαλος με 3-3.
Διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ. Μπύρος και Δροσίνης.

Νικηφόρα στο πρώτο
Το Καρπενήσι είχε επικρατήσει με ανατροπή(1-2) στο πρώτο παιχνίδι, το οποίο είχε διεξαχθεί στις αρχές Νοεμβρίου στο Πάρκο Γουδή.

Φαβορί οι γηπεδούχοι
Κόμπρα και Φάληρο είναι φαβορί απέναντι σε Α.Ε.Κ.Α. και Διογένη Ολυμπιακού Χωριού αντίστοιχα. Αναβλήθηκε το παιχνίδι της Σάμου με την Αναγέννηση.

To αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:
9η αγωνιστική Futsal League
Καρπενήσι Futsal-Αδέσποτος Αθηνών Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου 25-1-2020 19:00
1ος Διαιτητής: Σπύρος Μπύρος
2ος Διαιτητής: Γιώργος Δροσίνης
Χρονομέτρης: Γιάννης Σέλελης

ΑΠΣ Κόμπρα-Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου Κλειστό Βύρωνα 26-1-2020 19:00
1ος Διαιτητής: Βασίλης Χριστοδούλης
2η Διαιτητής: Όλγα Κολοκυθά
Χρονομέτρης: Νίκος Ραδίσης
Παρατηρητής: Γρηγόρης Λάμπρος

Φάληρο Futsal-Διογένης Ολυμπιακού Χωριού Ανοιχτό Γήπεδο ΣΕΦ 27-1-2020 21:15
1ος Διαιτητής: Γιώργος Σύρρος
2ος Διαιτητής: Κώστας Φαρμάκης
Χρονομέτρης: Γιώργος Πουλέτσος
Παρατηρητής: Γιάννης Πιπιλίκας