Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Επιστροφή στα γήπεδα για το Καρπενήσι Futsal με παιχνίδι στην Ηλιούπολη

Ύστερα από έναν μήνα η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας του Καρπενησίου επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου.
Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 19 Ιανουαρίου και ώρα 7 στο αθλητικό κέντρο Δ΄ Ηλιούπολης(Αργυρουπόλεως& Αλιμούντος 102). Είναι στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Futsal League.
Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου στην πρώτη του παρουσία στον θεσμό έκανε έναν πολύ καλό α΄ γύρο και βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με 16 πόντους. Στα θετικά πως θα δώσει τα ντέρμπι με Αδέσποτο, Κόμπρα και Φάληρο στην έδρα του. Επιθετικά «όπλα» της ομάδας αποτελούν οι: Άγγελος Παχής και Δημήτρης Κατσαδούρος.
Η Α.Ε.Κ.Α. του Κίμωνα Αναστασίου δεν έχει ακόμη «γευτεί» τη χαρά της νίκης, βρισκόμενη στην τελευταία θέση της βαθμολογία με 1 βαθμό(1 ισοπαλία-6 ήττες και τέρματα 16-41), όπως και ο Διογένης.. Έχει ήδη δώσει δυο παιχνίδια μέσα στο 2020, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα για το κύπελλο με 3-5 από το Φάληρο και με 5-3 για το πρωτάθλημα στη Σάμο από την τοπική ομάδα σε εξ αναβολής παιχνίδι. Αποτελεί έναν αρκετά επικίνδυνο και ανταγωνιστικό αντίπαλο.

Mε 7-0 το πρώτο
Οι Καρπενησιώτες είχαν επικρατήσει της Α.Ε.Κ.Α. με 7-0 στο ματς του πρώτου γύρου τον Οκτώβριο στο Καρπενήσι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Κατσαδούρο.


Αρχή με ντέρμπι
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυνατά ματς και συγκεκριμένα τα: Αδέσποτος Αθηνών-Αναγέννηση Θρακομακεδόνων και Κόμπρα-Φάληρο Futsal. Σε νέα ημερομηνία θα οριστεί το ματς του Διογένη Ολυμπιακού Χωριού με τη Σάμο.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:
8η αγωνιστική Futsal League
Aδέσποτος Αθηνών-Αναγέννηση Θρακομακεδόνων Αθλητικό Κέντρο Σαργκάνης-Μπέριος(Πάρκο Γουδή) 19-1-2019 21:30
1ος Διαιτητής: Κώστας Κελεπούρης
2ος Διαιτητής: Κώστας Φαρμάκης
Χρονομέτρης: Γιώργος Πουλέτσος
Παρατηρητής: Γρηγόρης Λάμπρος

ΑΠΣ Κόμπρα-Φάληρο Futsal Κλειστό Βύρωνα 19-1-2019 19:00
1ος Διαιτητής: Παναγιώτης Ντάλλας
2ος Διαιτητής: Γιώργος Πάντου
3ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Καρράς
Χρονομέτρης: Δημήτρης Ναούμ
Παρατηρητής: Δημήτρης Σαχίνης

Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου-Καρπενήσι Futsal Αθληιτκό Κέντρο Δ΄ Ηλιούπολης 19-1-2019 19:00
1ος Διαιτητής: Γιώργος Σύρρος
2ος Διαιτητής: Γιώργος Ρουσσάκης
Χρονομέτρης: Ζωή Κορέστη
Παρατηρητής: Κώστας Κουτσόγιαννος