Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Να σταματήσει το αρνητικό σερί κόντρα στον ενισχυμένο Αλμυρό η Ποταμιά

Εντός έδρας παιχνίδι ενάντια στον Αλμυρό δίνει η ομάδα της Ποταμιάς, η οποία θα επιχειρήσει να διακόψει το αρνητικό σερί των έντεκαν ηττών.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 3. Είναι στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Η Ποταμιά του Γιάννη Φλωράκη παρότι δεν έχει το βαθμολογικό κίνητρο παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστική στα δυο τελευταία της ματς με Θησέα Αγριάς και Ηρακλή Λάρισας, που πρωταγωνιστούν στην κατηγορία.  Οι Μεγαλοχωρίτες ενισχύθηκαν με δυο νεαρούς ντόπιους ποδοσφαιριστές στη δύσκολη και αξιοπρεπή προσπάθεια τους.
Ο Αλμυρός του Αλέξανδρου Κούρτογλου δίνει ένα κομβικό παιχνίδι για το μέλλον του στην κατηγορία, προερχόμενος από ισοπαλία κόντρα στα Σέλλανα. Εδώ και λίγο διάστημα υπήρξαν σημαντικές διοικητικές αλλαγές, ενώ ο Γ.Σ.Α. απέκτησε συνολικά επτά ποδοσφαιριστές  πρώτης γραμμής στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του, καθώς βρίσκεται έναν πόντο κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Γιώργος Σκούρας από την Φθιώτιδα, έχοντας βοηθούς τον Γιώργο Παπαλίτσα και τον Απόστολο Καλογριανίτη από την Καρδίτσα.

Οι επιστροφές και οι απουσίες
Αναμένεται να επιστρέψουν οι απόντες από το ματς της Νεάπολης Λάρισας απέναντι στον Ηρακλή Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος και Κώστας Σταμούλης.  Θα απουσιάσει ο τραυματίας Κώστας Κουτσουπιάς και για προσωπικούς λόγους ο Μιχάλης Νούλας, που επιστρέφει στο επόμενο παιχνίδι με τον Δία Δίου. Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Φλωράκη και του συνεργάτη του Χρήστου Γιαννίτσαρη ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής(1/2) στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου.

Δυο μεταγραφές
Η ομάδα της Ποταμιάς προχώρησε στον δανεισμό των νεαρών Άρη Ρέπα(ΠΑΟΚ Καρπενησίου) και Γιάννη Τσούκα(ΑΠΟΚ Βελούχι), που δίνουν δυο ακόμη λύσεις στον Γιάννη Φλωράκη στους ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών, καθώς στο ρόστερ υπήρχαν μόνο οι: Πάνος Μπουμπουρής και Πάνος Χρυσικός.

Προσθήκες στις ομάδες
Η Καρίτσα ένταξε από τον Πιερικό τον Γιώργο Κυπαρίσση και ο Διαγόρας Στεφανοβικείου τον Κώστα Ζενούνη από τον Αλμυρό.  Ο τελευταίος απέκτησε ως δανεικό τον Αλέξανδρο Χαλάτση από τη Λάρισα.

Ο Αλμυρός
Σε δύσκολη βαθμολογική θέση βρίσκεται ο Αλμυρός, που έχει συγκεντρώσει 20 βαθμούς(5 νίκες-5 ισοπαλίες-7 ήττες και τέρματα 14-18), βρισκόμενος στο -1 από την γραμμή της παραμονής, καθώς είναι 9ος. Στην ομάδα υπήρξαν αρκετές ανακατατάξεις το τελευταίο διάστημα, με τον επιχειρηματία και Αντιπρόεδρο της ΑΕΛ Ζήση Ντελόπουλο να αναλαμβάνει τα διοικητικά της ηνία, βάζοντας υψηλούς στόχους. Ο πρώην προπονητής της Καρίτσας Αλέξανδρος Κούρτογλου αντικατέτησε τον Δεκέμβριο στην τεχνική ηγεσία τον Στέλιο Αρσένο, που συνεχίζει στον Διαγόρα Στεφανοβικείου.
Ο Αλμυρός προχώρησε στις ακόλουθες επτά χειμερινές μεταγραφικές κινήσεις: Ανέστης Ζαφειρίδης(Καρίτσα), Βάιος Βαγενάς(Απόλλων Λάρισας), Αλέξανδρος Λέτσο(Λευκίμμη), Δημήτρης Ηλιόπουλος(Θύελλα Καμαρίου), Αποστόλης Γαρυφαλλόπουλος(Σέλλανα), Γιώργος Στογιαννίδης(Αλμωπός Αριδαίας) και Αλέξανδρος Χαλάτσης(Δανεικός από τη Λάρισα).
Παρελθόν αποτέλεσαν αντίθετα οι: Αλέκος Αναστασίου, Κώστας Ζενούνης(Διαγόρας Στεφανοβικείου) και Δημήτρης Δημηνάς(Πιερικός).
Στο τελευταίο εντός έδρας ματς(0-0) απέναντι στα Σέλλανα έπαιξαν οι: Λέτσο, Λάμπος (64′ λ. τρ. Στογιαννίδης), Αγγελής, Χολέβας, Κυριάκος, Ζαφειρίδης, Βουρδάκης, Αγιασιώτης, Ηλιόπουλος (7′ λ.τρ. Γαρυφαλλόπουλος), Δερμιτζάκης, Βαγενάς (77′ Καναβός). 


Δυο τιμωρημένοι
Τη μια αγωνιστική της τιμωρίας του θα εκτίσει ο τιμωρημένος τερματοφύλακας Αλέξανδρος Λέτσο, καθώς και ο μεσοεπιθετικός Σταύρος Βουρδάκης, που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες στο προηγούμενο ματς.

Το παιχνίδι του πρώτου γύρου
Αλμυρός-Ποταμιά 1-0
Σκόρερ: 70΄ Δημηνάς
Δοκάρι: 25΄ Βουρδάκης

Συνθέσεις Ομάδων
Αλμυρός (Στέλιος Αρσένος): Πολυμέρου, Πατσής, Αγγελής, Λάμπος, Κυριάκος, Δημηνάς, Φούκης(46΄ Αΐδής), Ζενούνης, Δερμιτζάκης(78΄ Αράπης), Αγασιώτης, Βουρδάκης(90΄ Αργυρόπουλος)

Ποταμιά (Γιάννης Φλωράκης): Ανδρούτσος, Αθανασόπουλος, Γιαννακόπουλος, Ξαγάρας, Φαρμάκης, Κατσαρής, Χρυσικός(85΄ Μπουμπουρής), Λέρης(77΄ Μπόνιας), Ρόμαν, Γενιτσαρόπουλος, Σταμούλης(77΄ Ηλιάδης)

Διαιτητής: Δημήτρης Μαργιόλας(ΣΔΠ Καρδίτσας)
1ος Βοηθός: Δημήτρης Τίκας(ΣΔΠ Καρδίτσας)
2ος Βοηθός: Αποστόλης Καλογριανίτης(ΣΔΠ Καρδίτσας)


Κύπελλο ΕΠΣ Πιερίας
Βατανιακός-Καρίτσα 0-1(Γκίκα)
Αετός Καταλωνίων-Πιερικός 0-7(Δεμηρτζόγλου, Μητακίδης, Τουλίκας Γ. 2, Αυτογκόλ Φωτόπουλος, Παπαδόπουλος 2)

Αλλαγή στον πάγκο του Διγενή
Ο Σπύρος Ευαγγέλου, που ήταν προπονητής των Μετεώρων απποτελεί τον νέο τεχνικό του Διγενή Νεοχωρίου, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Σίτσα.

Το πρόγραμμα του ομίλου
Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν επίσης τα ματς Ατρόμητος Παλαμά-Μετέωρα, Διγενής Νεοχωρίου-Θησέας Αγριάς, Καρίτσα-Οικονόμος Τσαριτσάνης, Αταλάντη-Ηρακλής Λάρισας, Διαγόρας Στεφανοβικείου-Πιερικός και Δίας Δίου-Σέλλανα.

Οι τιμωρημένοι της 18ης αγωνιστικής
Αλέξανδρος Λέτσο(Αλμυρός), Σταύρος Βουρδάκης(Αλμυρός), Κώστας Βαγγελάκος(Ατρόμητος Παλαμά/2 αγωνιστικές), Χρήστος Εκίζογλου(Ατρόμητος Παλαμά/2 αγωνιστικές), Παναγιώτης Καλουσίδης(Δίας Δίου/2 αγωνιστικές), Νίκος Κοτζαθανάσης(Θησέας Αγριάς/2 αγωνιστικές), Αλέξανδρος Σιώμος(Θησέας Αγριάς/3 αγωνιστικές), Γιάννης Ράντος(Καρίτσα), Νίκος Τροίρης(Καρίτσα), Βασίλης Γκαμπέτας(Οικονόμος Τσαριτσάνης), Γιάννης Μπαλογιάννης(Οικονόμος Τσαριτσάνης), Λευτέρης Μπάμης(Οικονόμος Τσαριτσάνης/2 αγωνιστικές), Γιώργος Μακρής(Πιερικός). Με 300 ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Αλμυρός.

*Ο Ράντος εξέτισε την πρώτη του αγωνιστική σε παιχνίδι κυπέλλου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:
Γ΄ Εθνική(3ος Όμιλος)
18η αγωνιστική(2-2-2020, 15:00)
Ατρόμητος Παλαμά-Μετέωρα  Δημοτικό Στάδιο Παλαμά
Διαιτητής: Ματθαίος Βουρνέλης(Μακεδονίας)
1ος Βοηθός: Ευστάθιος Τσεχελίδης(Μακεδονίας)
2ος Βοηθός: Ζωή Παπαδοπούλου(Μακεδονίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννης Κουζάκης(Θεσσαλίας)

Διγενής Νεοχωρίου-Θησέας Αγριάς Δημοτικό Στάδιο Οιχαλίας
Διαιτητής: Χρήστος Αγγελούλης(Λάρισας)
1ος Βοηθός: Γεώργιος Πατέτσος(Λάρισας)
2ος Βοηθός: Δημήτριος Παραφέστας(Λάρισας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ανδρέας Στάθης(Καρδίτσας)

Καρίτσα-Οικονόμος Τσαριτσάνης Δημοτικό Στάδιο Βατανιακού
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας(Γρεβενών)
1ος Βοηθός: Αλέξανδρος Δρουδάκης(Γρεβενών)
2ος Βοηθός: Στέφανος-Μιχαήλ Τέγος(Γρεβενών)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Λουκάς Διαμαντόπουλος(Μακεδονίας)

Αταλάντη-Ηρακλής Λάρισας Δημοτικό Στάδιο Αταλάντης
Διαιτητής: Ιωάννης-Δημήτριος Καλογερόπουλος(Αθηνών)
1ος Βοηθός: Ιωάννης Καραγιαννίδης(Αθηνών)
2ος Βοηθός: Λυκούργος Τσολακίδης(Αθηνών)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημήτριος Κουφογιάννης(Φωκίδας)

Διαγόρας Στεφανοβικείου-Πιερικός Δημοτικό Στάδιο Στεφανοβικείου
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος(Πέλλας)
1ος Βοηθός: Νικόλαος Δεμερτζής(Πέλλας)
2ος Βοηθός: Γεώργιος Ταγκαλίδης(Πέλλας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Σπυρίδων Πουγκακιώτης(Φθιώτιδας)

Ποταμιά-Αλμυρός Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου
Διαιτητής: Γεώργιος Σκούρας(Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός: Γεώργιος Παπαλίτσας(Καρδίτσας)
2ος Βοηθός: Απόστολος Καλογριανίτης(Καρδίτσας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημήτριος Στυλιαράς(Αιτωλοακαρνανίας)

Δίας Δίου-Σέλλανα Δημοτικό Στάδιο Δίου
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κεχαγιάς(Κοζάνης)
1ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Πράχαλης(Κοζάνης)
2ος Βοηθός: Μιχαήλ Σάκκος(Κοζάνης)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Απόστολος Προδαφίκας(Μακεδονίας)