Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Με μια απουσία στο Νεοχώρι η Ποταμιά

Την πρώτη της «έξοδο» για το 2020 θα κάνει η Ποταμιά, η οποία θα αγωνιστεί με τον Διγενή Νεοχωρίου, που «καίγεται» για βαθμούς.
Το ματς που είναι προγραμματισμένο για την 15η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Οιχαλίας και θα αρχίσει στις 3. Η συνάντηση του πρώτου γύρου είχε λήξει με 1-1, με τους Τρικαλινούς να ισοφαρίζουν στα τελευταία λεπτά.
Η Ποταμιά του Γιάννη Φλωράκη παρουσίασε ένα αρκετά μαχητικό πρόσωπο κόντρα στην Αταλάντη, ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει την 8η συνεχόμενη ήττα της, παραμένοντας στους δυο πόντους. Οι Μεγαλοχωρίτες θα επιχειρήσουν να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους συγκομιδή, με τον στόχο της παραμονής να έχει χαθεί.
Ο Διγενής του Δημήτρη Σίτσα βρίσκεται στη 12η θέση με 15 πόντους και έχει ως αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών στην προσπάθεια που κάνει για τη «σωτηρία». Είναι το φαβορί του παιχνιδιού.
Διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο Χρήστος Νίτσας, έχοντας βοηθούς τους: Γρηγόρη Δεδικούση και Χρήστο Νάκα από τη Λάρισα. 

 Χωρίς Αθανασόπουλο

Ο προπονητής των Ευρυτάνων Γιάννης Φλωράκης δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Βαγγέλη Αθανασόπουλο, που συμπλήρωσε 7 κάρτες κόντρα στην Αταλάντη και θα απουσιάσει για δυο ματς. Αντίθετα επιστρέφει από τραυματισμό ο Βασίλης Παρασκευόπουλος. Η προετοιμασία της ομάδας για το επερχόμενο ματς ολοκληρώθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου το απόγευμα της Παρασκευής(10/1).

Ο αγώνας του α΄ γύρου
Ποταμιά-Διγενής Νεοχωρίου 1-1
Σκόρερ: 66΄ Γενιτσαρόπουλος-88΄ Μακρής
Αποβολή: 27΄ Τσιούφης

Συνθέσεις Ομάδων
Ποταμιά (Γιάννης Φλωράκης): Ανδρούτσος, Αθανασόπουλος, Παρασκευόπουλος(36΄ λ.τρ. Σταμούλης, 79΄ Καλύβας Τ.), Ξαγάρας, Φαρμάκης, Λέρης, Νούλας(24΄ λ.τρ. Ζαλοκώστας Δ.), Κατσαρής, Ρόμαν(68΄ Ηλιάδης), Γενιτσαρόπουλος, Μπουμπουρής

Διγενής Νεοχωρίου (Βασίλης Γκούμπλιας): Ράπτης, Τεντολούρης Δ., Τσιούφης, Σταμέκος, Γούτσιος, Αγγελάκης, Τεντολούρης Α., Τσιγαρίδας(86΄ Αλεξίου Θ.), Γκάτης(71΄ Γκαντιάς), Διβανές, Λαγκαδινός(62΄ Μακρής)

Διαιτητής: Νίκος Παπακωνσταντίνου (ΣΔΠ Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός: Χρήστος Δόσκορης (ΣΔΠ Φθιώτιδας)
2ος Βοηθός: Νικογιάννης Τσιπούρας (ΣΔΠ Φωκίδας)


Ο Διγενής Νεοχωρίου
Δυο βαθμούς κάτω από τη γραμμή της παραμονής βρίσκεται ο Διγενής Νεοχωρίου, που έχει 15 πόντους(3 νίκες-6 ισοπαλίες-5 ήττες και τέρματα 23-23).
Στα αξιοσημείωτα πως έχει την 4η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, ενώ ο Αποστόλης Τεντολούρης με 4 τέρματα είναι ο πρώτος σκόρερ του. Η ομάδα του Δημήτρη Σίτσα(Αντικατέστησε κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου τον Βασίλη Γκούμπλια) προέρχεται από εκτός έδρας 2-2 κόντρα στα Σέλλανα, έχοντας σκόρερ δις τον Κοντογιώργο. Ξεκίνησαν οι: Ράπτης, Αυγουστάτος, Τσιγαρίδας, Σταμέκος, Γούτσιος, Τεντολούρης Δ., Τεντολούρης Α., Γκαντιάς, Κοντογιώργος, Μανώλης και Διβανές. Δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Άρης Μακρής, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.


Μετακινήσεις παιχτών
Μετά τους: Ίτσιο, Καρτσαμπά, Νίκιτς και Περογαμβράκη ο Πιερικός απέκτησε και τον Σάββα Τοπαλίδη από τον Δία Δίου, ενώ η Καρίτσα πρόσθεσε στο ρόστερ της τον Βασίλη Παπαγεωργίου από τα Σέλλανα. Ο Δίας Δίου απέκτησε τον Κώστα Παγωνίδη από τον Πιερικό.

Οι τιμωρημένοι της 15ης αγωνιστικής
Πέτρος Αγασιώτης(Αλμυρός), Σπύρος Καραπλιάγκος(Διαγόρας Στεφανοβικείου/2 αγωνιστικές), Δημήτρης Καλφούντζος(Σέλλανα), Ζαχαρίας Δημητρουλόπουλος(Καρίτσα), Βαγγέλης Αθανασόπουλος(Ποταμιά/2 αγωνιστικές), Πολύκαρπος Δραγατσίκης, Παναγιώτης Νούσιας(Οικονόμος Τσαριτσάνης/2 αγωνιστικές), Βασίλης Πέτσης(Θησέας Αγριάς), Γιώργος Κακαβίτσης(Ηρακλής Λάρισας), Βασίλης Λιόλιος, Ηλίας Μανίκας(Δίας Δίου), Άρης Μακρής(Διγενής Νεοχωρίου).
Οι υπόλοιπες συναντήσεις
Σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει η 15η αγωνιστική και συγκεκριμένα τα: Μετέωρα-Αταλάντη, Καρίτσα-Διαγόρας Στεφανοβικείου, Ατρόμητος Παλαμά-Δίας Δίου, Θησέας Αγριάς-Σέλλανα, Οικονόμος Τσαριτσάνης-Αλμυρός και Ηρακλής Λάρισας-Πιερικός.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες
Γ΄ Εθνική(3ος Όμιλος)
15η αγωνιστική(12-1-2020, 15:00)
Μετέωρα-Αταλάντη Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας
Διαιτητής: Γεώργιος Τασιόπουλος(Θεσσαλίας)
1ος Βοηθός: Δημήτριος Σακκάς(Θεσσαλίας)
2ος Βοηθός: Σταύρος Σαμαράς(Θεσσαλίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Κωνσταντίνος Κουρδής(Λάρισας)

Καρίτσα-Διαγόρας Στεφανοβικείου Δημοτικό Στάδιο Βατανιακού
Διαιτητής: Στέφανος Δημητριάδης(Χαλκιδικής)
1ος Βοηθός: Σαραφιανός Τσιρώνας(Χαλκιδικής)
2ος Βοηθός: Ιωάννης Κούρας(Χαλκιδικής)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεώργιος Διαμάντης(Κοζάνης)

Διγενής Νεοχωρίου-Ποταμιά Δημοτικό Στάδιο Οιχαλίας
Διαιτητής: Χρήστος Νίτσας(Λάρισας)
1ος Βοηθός: Γρηγόριος Δεδικούσης(Λάρισας)
2ος Βοηθός: Χρήστος Νάκας(Λάρισας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ανδρέας Καραλιόλιος(Γρεβενών)

Ατρόμητος Παλαμά-Δίας Δίου Δημοτικό Στάδιο Παλαμά
Διαιτητής: Νικόλαος Παπακωνσταντίνου(Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός: Νικογιάννης Τσιπούρας(Φωκίδας)
2ος Βοηθός: Νικόλαος Πλέσσας(Φωκίδας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αλέξανδρος Κόκκαλης(Τρικάλων)

Θησέας Αγριάς-Σέλλανα Δημοτικό Στάδιο Αγριάς
Διαιτητής:  Θωμάς Διακουμάκος(Πιερίας)
1ος Βοηθός: Αθανάσιος Νησελίτης(Ημαθίας)
2ος Βοηθός: Απόστολος Μπογιατζόγλου(Ημαθίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αθανάσιος Παπακώστας(Φθιώτιδας)

Οικονόμος Τσαριτσάνης-Αλμυρός Δημοτικό Στάδιο Τσαριτσάνης
Διαιτητής: Στέργιος Γκουντέλας(Καρδίτσας)
1ος Βοηθός: Δημήτριος Τίκας(Καρδίτσας)
2ος Βοηθός: Απόστολος Καλογριανίτης(Καρδίτσας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεώργιος Μπάρας(Μακεδονίας)

Ηρακλής Λάρισας-Πιερικός  Α΄ ΔΑΚ Νεάπολης
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Φουστάνας(Μακεδονίας)
1ος Βοηθός: Νικόλαος Κουρμαδιάς(Μακεδονίας)
2ος Βοηθός: Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος(Μακεδονίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Περικλής Τουτούκης(Τρικάλων)