Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Πρώτη συνεδρίαση της ΕΠΣ για το 2020


Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣ Ευρυτανίας συνεδρίασε την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου για πρώτη φορά, για το νέο έτος του 2020. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ένωσης στο Καρπενήσι και ξεκίνησε στις 4 το μεσημέρι. Παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής και τα στελέχη της διοίκησης : Νίκος Δροσίνης, Παναγιώτης Κολλημένος, Δημήτρης Αθανασόπουλος, Μάκης Κακιώρης, Βασίλης Στασινός και Γιάννης Μαντζιούτας.
Αποφασίστηκε οι δηλώσεις συμμετοχής για την Β΄ κατηγορία Ευρυτανίας να αρχίσουν στις 1 Φεβρουαρίου και να ολοκληρωθούν στις 10 Μαρτίου, με το πρωτάθλημα να προγραμματίζεται να εκκινήσει στα τέλη Μαρτίου. Επίσης ο τελικός κυπέλλου θα προγραμματιστεί για κάποια Τετάρτη μέσα στο Φλεβάρη, ενώ η απονομή στον πρωταθλητή της Α΄ Ευρυτανίας ΑΠΟΚ θα γίνει σε ημερομηνία που επιθυμεί ο σύλλογος και όχι στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος.
Η ΕΠΣΕ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα στα γραφεία της στο Καρπενήσι. Τέλος αποφασίστηκε να διοργανωθεί και το φετινό καλοκαίρι το τουρνουά ακαδημιών.