Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Εντεκάδα μεταλλίων στα 10α Νικητήρια από τον Κ.Ο. Καρπενησίου


Στα 10α Νικητήρια που διεξήχθησαν το τριήμερο 3-5 Γενάρη στον Βόλο συμμετείχε ο Κολυμβητικός όμιλος Καρπενησίου, ο οποίος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις των αθλητών του σε μια μεγάλη διοργάνωση με την συμμετοχή πλήθους σωματείων κυρίως από τις περιφέρειες Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος.
Ο Κ.Ο.Κ. έλαβε μέρος με 6 αθλητές αγωνιστικής και 6 προαγωνιστικής υπό την καθοδήγηση των προπονητών του Βαγγέλη Λελούδη και Μάριο Κωνσταντακόπουλο.
Ο απολογισμός των αγώνων ήταν ιδιαίτερα θετικός με τους κολυμβητές του συλλόγου να κατακτούν 11 μετάλλια (4 χρυσά, 1 ασημένιο, 6 χάλκινα),ενώ οι αθλητές της αγωνιστικής είχαν την ευκαιρία να «πιάσουν» ακόμη περισσότερα όρια ενόψει των Χειμερινών αγώνων Νοτίου Ελλάδας που διεξάγονται αρχές Φλεβάρη στην Αθήνα.
Στους αγώνες έλαβαν μέρος οι: Ντρίβας Θανάσης(2 χάλκινα), Τσακνιάς Δημοσθένης(2 χάλκινα), Δροσίνης Δημήτρης, Κωτσής Παναγιώτης, Κόπανος Δημήτρης, Κολαζά Χρύσα(2 χρυσά, 1 ασημένιο), Τσούκας Θανάσης, Φουρλιάς Γιάννης, Παππάς Παναγιώτης, Κωτσή Ελισάβετ(2 χάλκινα), Τσιγαρίδα Κατερίνα και Φραγκαλιού Αρετή(2 χρυσά).