Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Δωρίδα-Π.Α.Κ. 0-20 α.α.

Δεν έμελλε να δώσουν το πρώτο τους ματς Α.Σ. Δωρίδα και Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν στα χαρτιά με 0-20 άνευ αγώνος. Οι διαιτητές του αγώνα περίμεναν την έλευση του ιατρού αγώνα για περίπου 25 λεπτά, ωστόσο αυτός έφτασε με αργοπορία περίπου 35-40 λεπτών και το φύλλο αγώνος είχε ορθά κλείσει σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Το ματς επρόκειτο να γίνει το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Άμφισσας «Καμπεράκης» και ώρα 15:30 για την 2η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Συνεπώς η νεανική ομάδα της Κατερίνας Μπαλωμένου άρχισε με το δεξί, φτάνοντας χωρίς ματς στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Αντίθετα το συγκρότημα του Κώστα Τσόκα που θεωρείται υπαίτιο για τη μη διεξαγωγή της συνάντησης τιμωρείται  με μηδενισμό.
Για την 3η αγωνιστική η Δωρίδα έχει ρεπό και θα παίξει ξανά στις 1 Φεβρουαρίου στον Δομοκό με την τοπική Μούτα, την οποία υποδέχεται η Πανευρυτανική την Κυριακή 25 Ιανουαρίου στο Καρπενήσι.

Έκλεισε το φύλλο αγώνος
Λίγα λεπτά πριν τις 4 έκλεισε οριστικά το φύλλο αγώνος, καθώς δεν είχε προσέλθει μέχρι εκείνη την ώρα ο ιατρός αγώνα. Οι ρέφερι του παιχνιδιού περίμεναν ένα σεβαστό χρονικό διάστημα, δείχνοντας μάλιστα κατανόηση.

Με 8αδα η Π.Α.Κ.
Η Πανευρυτανική ταξίδεψε στην Άμφισσα με αποστολή 8 αθλητών(4 άνδρες-2 έφηβοι-1 παίδας-1 παμπαίδας).

Επιστροφή στα πρωταθλήματα
Η Δωρίδα επιστρέφει φέτος στην κατηγορία των ανδρών στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ, έχοντας ως προπονητή-παίχτη τον Κώστα Τσόκα και Γενικό Αρχηγό τον Αντώνη Γαλανό. Δεν διαθέτει κλειστό γυμναστήριο στην περιοχή της Ερατεινής. Άτλας και Π.Α.Κ.  είχαν αγωνιστεί κατά το παρελθόν στο ανοιχτό γήπεδο καλαθοσφαίρισης.

Συνθέσεις Ομάδων

Δωρίδα (Κώστας Τσόκας): Αλλάι, Βασταρούχας, Λέτσος, Χότζα Π., Κάβουρας, Ματζώρος, Χότζα Α., Τσόκας, Ζάτσε, Παναούσης, Χιόνης

Π.Α.Κ. (Κατερίνα Μπαλωμένου): Πιπέρας, Σβερώνης, Γραμματίκας, Λάνης, Τσάνε, Νιαβής, Ντότσικας, Κολλημένος

Διαιτητές: Αλέξανδρος Κοτσιμπός& Γιώργος Ζάχος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Παναγιώτης Παύλος-Δημήτρης Ντόσκουρης-Ανθή Τσιμπρικά (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)