Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Καρπενήσι Futsal-Σάμος Futsal 14-0

Η ομάδα Futsal του Καρπενησίου επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, συντρίβοντας τη Σάμο με 14-0.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (15/12) στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου και ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι. Ήταν στο πλαίσιο της εξ αναβολής 4ης αγωνιστικής της του πρωταθλήματος της Futsal League και έγινε παρουσία περίπου 50 θεατών.
Το Καρπενήσι του Δημήτρη Αντωνίου μετά την ήττα με ανατροπή στο ματς του Φαλήρου επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με το επιβλητικό 14-0 της Σάμου. 4 φορές σκόραρε ο Δημήτρης Κατσαδούρος, 3 ο Άγγελος Παχής, 2 οι: Γιάννης Τσούκας και Κώστας Μπουμπουρής, 1 οι: Χρήστος Γενιτσαρόπουλος και Φώτης Ζαχαράκης, ενώ αυτογκόλ σημείωσε ο Χαράλαμπος Κατσούλας
Η Σάμος αγωνίστηκε και το Σάββατο στην έδρα της, όπου πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Στο Κυριακάτικο ματς όμως με διαφορετικό ρόστερ δεν μπόρεσε να είναι ανταγωνιστική και παρά τις προσπάθειες των αθλητών της γνώρισε μια βαριά ήττα.
Την επόμενη (8η) αγωνιστική στο ξεκίνημα του β΄ γύρου το Καρπενήσι παίζει εκτός έδρας με την Α.Ε.Κ.Α., ενώ στην Αθήνα αγωνίζεται και η Σάμος με τον Διογένη Ολυμπιακού Χωριού.  Μια εβδομάδα νωρίτερα οι Σαμιώτες θα υποδεχτούν την Α.Ε.Κ.Α. σε εξ αναβολής ματς, με το οποίο θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος .Το Καρπενήσι είναι στην δεύτερη θέση φτάνοντας τους 16 βαθμούς, ενώ η Σάμος έμεινε στους 3. Ο δεύτερος γύρος ξεκινά στις 18 και 19 Ιανουαρίου

Κοντά στους 50
Το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 50 θεατές.


Στην δεύτερη θέση
Το Καρπενήσι στην πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής διαγράφει εντυπωσιακή πορεία, βρισκόμενο στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Εξ αναβολής
Ο αγώνας ήταν εξ αναβολής, αφού ήταν αρχικά προγραμματισμένος να γίνει στα μέσα Νοεμβρίου.

«Καρέ» Κατσαδούρου-Δίδυμο «φωτιά»
Ο Δημήτρης Κατσαδούρος επανεμφανίστηκε με τους γηπεδούχους και έκανε εξαιρετική εμφάνιση σκοράροντας 4 φορές. Ο «Κάτσα» είναι ο 2ος σκόρερ της κατηγορίας με 14 γκολ, ενώ πρώτος είναι ο συμπαίχτης του Άγγελος Παχής με 15. Μάλιστα ο Κατσαδούρος έχει δυο συμμετοχές λιγότερες.


Δεν έπαιξαν οι τραυματίες
Από πλευράς νικητών δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Γιώργος Μαντέκας, Νίκος Κωστής και Στάθης Φακίτσας, καθώς και ο Κωστής Αλαφροπάτης. Άπαντες παρακολούθησαν το ματς.

Αγώνας και το Σάββατο
Η Σάμος έδωσε αγώνα και το Σάββατο κόντρα στον Διογένη Ολυμπιακού Χωριού στην έδρα της, όπου επικράτησε με 7-0, φτάνοντας στο πρώτο της θετικό αποτέλεσμα. Στο Καρπενήσι ταξίδεψε με τους ποδοσφαιριστές που διαμένουν στην Αθήνα και όχι με το ρόστερ της Σάμου.

Μπροστά με 6-0
Το Καρπενήσι μπήκε δυνατά από την αρχή και προηγήθηκε με 6-0 στο πρώτο 20λεπτο χάρης τα γκολ των: Άγγελου Παχή(5΄,7΄,10΄), Φώτη Ζαχαράκη(6΄),  Χαράλαμπου Κατσούλα (Αυτογκόλ στο 7΄) και Γιάννη Τσούκα στο 17΄.

Συνέχισε να σκοράρει
Οι Ευρυτάνες συνέχισαν εντυπωσιακά και σκόραραν ακόμη 8 φορές στο δεύτερο 20λεπτο. Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι: Δημήτρης Κατσαδούρος (21΄, 22΄,23΄,26΄), Γιάννης Τσούκας(29΄), Χρήστος Γενιτσαρόπουλος (27΄), Κώστας Μπουμπουρής(20΄,30΄)

Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Αντωνίου): Δόσης, Παχής, Μπουμπουρής, Γενιτσαρόπουλος, Ίβρος(Αλαφροπάτης, Ζαχαράκης, Κολλημένος, Κατσαδούρος, Τσούκας, Κωστής Ν., Ράικος, Φλωράκης, Τσίπρας)

Σάμος Futsal (): Τσεκουράκης, Κατσούλας Α., Κυπραίος, Μανίκας, Κατσούλας Χ.(Τσούλιας, Σπυρόπουλος, Πάντας)

1ος Διαιτητής: Σπύρος Μπύρος
2ος Διαιτητής: Γιώργος Δροσίνης
Χρονομέτρης: Γιάννης Σέλελης


























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος