Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Καρπενήσι Futsal-Διογένης Ολυμπιακού Χωριού 9-3

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε το Καρπενήσι Futsal, που επιβλήθηκε εύκολα του Διογένη Ολυμπιακού Χωριού με σκορ 9-3.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (1/12) στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου και άρχισε στις 1 το μεσημέρι. Ήταν στο πλαίσιο  της 6ης αγωνιστικής της του πρωταθλήματος της Futsal League και έγινε παρουσία περίπου 50 θεατών.
Το Καρπενήσι μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Κόμπρα επέστρεψε στις νίκες σε ένα ματς που ήταν καλύτερο έφτασε δίκαια στην επικράτηση. Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Καρπενησίου προηγήθηκε με 3-2, όμως στο δεύτερο 20λεπτο έπιασε καλύτερη απόδοση και έφτασε στο τελικό 9-3. Χατ-τρικ σημείωσε ο Άγγελος Παχής.
Ο Διογένης Ολυμπιακού Χωριού αγωνίστηκε χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και κέρδισε τις εντυπώσεις με την μαχητικότητα του και την ευγενή άμιλλά. Στο πρώτο μέρος έπαιξε με κλειστές γραμμές και με προσήλωση στην άμυνα, κρατώντας χαμηλά το σκορ. Δε μπόρεσε στην επανάληψη να κάνει το ίδιο, με αποτέλεσμα να δεχτεί κρίσιμα γκολ στα πρώτα λεπτά του β΄ μέρους.
Την επόμενη (7η) αγωνιστική το Καρπενήσι παίζει εκτός έδρας με το πρωτοπόρο Φάληρο, ενώ ο Διογένης υποδέχεται στο γήπεδο του την Κόμπρα. Οι Ευρυτάνες έφτασαν τους 13 βαθμούς, ενώ ο Διογένης Ολυμπιακού Χωριού έμεινε στον 1 βαθμό. Οι δυο ομάδες έχουν ματς λιγότερο.

Περίπου 50
Το 3o εντός έδρας παιχνίδι του Καρπενησίου παρακολούθησαν μόλις 50 θεατές.


Πανό Διογένη
Οι άνθρωποι του αυτοοργανωμένου Διογένη τοποθέτησαν το πανό της ομάδας τους στις κερκίδες του προπονητικού κέντρου.



Χωρίς Κατσαδούρο
Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ Δημήτρη Κατσαδούρο και χωρίς τον προπονητή τους Δημήτρη Αντωνίου, με τον αρχηγό Νίκο Κωστή να επωμίζεται ξανά το «κοουτσάρισμα». Εκτός αποστολής ήταν ο τραυματίας τερματοφύλακας Στάθης Φακίτσας, με τον Φώτη Μακρή να ταξιδεύει από την Αθήνα.

Συνεχίζει αήττητο
Η ομάδα του Καρπενησίου συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα της Futsal League, που είναι αήττητη με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία.

1 τέρμα προβάδισμα
Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με σκορ 3-2 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας. Ο Χρήστος Γενιτσαρόπουλος στο 6΄, ο Κύπριος Χρήστος Αναστασιάδης στο 7’, ο Άγγελος Παχής στο 12΄ , ο Άλεξ Μπακαλίδης στο 13΄ και ο Γιώργος Ξύλινος στην εκπνοή του α΄ μέρους έκαναν το 3-2.


Ανέβασε «στροφές»
Το Καρπενήσι ανέβασε στροφές στην επανάληψη φτάνοντας στο τελικό 9-3. Ο Άγγελος Παχής στο 21΄, ο Άλεξ Μπακαλίδης στο 22΄, ο Χρήστος Γενιτσαρόπουλος στο 26΄, ο Γιάννης Φλωράκης στο 35΄, ο Άγγελος Παχής στο 37΄, ο Κώστας Τσάγκας στο 38΄ και ο Γιάννης Τσούκας στο 39΄ πέτυχαν τα τέρματα της επανάληψης. Ο Παχής με το χατ-τρικ του έφτασε τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ ο Φλωράκης σημείωσε το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα.


Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Νίκος Κωστής): Μακρής, Παχής, Μαντέκας, Μπακαλίδης Γενιτσαρόπουλος(Ζαχαράκης, Αλαφροπάτης, Φλωράκης, Τσίπρας, Κωστής Ν., Ράικος, Κολλημένος, Τσούκας)

Διογένης Ολυμπιακού Χωριού (-): Νασιούλας, Ξύλινος, Βασιλάτος, Αναστασιάδης, Φασούλας(Σταματόπουλος, Τζίμας, Σταυράκης, Τσάγκας)

1ος Διαιτητής: Σπύρος Μπύρος
2ος Διαιτητής: Γιώργος Δροσίνης
Χρονομέτρης: Γιάννης Σέλελης























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος