Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Αντιμέτωπη με τα Σέλλανα στο Προάστιο η Ποταμιά

Την πρώτη από τις δυο συνεχόμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις της θα δώσει η Ποταμιά, η οποία θα αγωνιστεί στο Προάστιο με τα δυνατά πάντοτε Σέλλανα.  
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Προαστίου Καρδίτσας, αρχίζοντας στις 3. Είναι στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής.
Τα Σέλλανα του Γιάννη Μπουρνάκα συμμετέχουν για 3η συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία και βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς, έχοντας απόσταση +3 από τη γραμμή σωτηρίας. Στο τελευταίο τους παιχνίδι έμειναν στο εκτός έδρας 0-0 απέναντι στα Μετέωρα, ενώ «αγνοούν» τη νίκη για 6 αγωνιστικές, όντας η ομάδα της ισοπαλίας(Έχουν συνολικά 5).
Η Ποταμιά του Γιάννη Φλωράκη πάλεψε αρκετά απέναντι στον ισχυρό Πιερικό και μέχρι το 86ο λεπτό βρισκόταν στη διεκδίκηση του αγώνα. Η ομάδα του Μεγάλου Χωριού στα περισσότερα ματς έχει πραγματοποιήσει αξιοπρεπείς εμφανίσεις, «πληρώνοντας» την έλλειψη εμπειρίας σε καθοριστικά σημεία των παιχνιδιών της. Οι Ευρυτάνες προέρχονται από πέντε συνεχόμενες ήττες και βρίσκονται στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς, ψάχνοντας το πρώτο τους γκολ εκτός Καρπενησίου.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Ηλίας Πλακιάς(Θεσσαλίας), με βοηθούς τους: Παναγιώτη Σακκά και Κωνσταντίνο Τασιόπουλο από τον ίδιο σύνδεσμο.

Επιστροφή αρχηγού-Δυο τραυματίες
Στη διάθεση του Γιάννη Φλωράκη επιστρέφει ο αρχηγός Γιώργος Φαρμάκης, που εξέτισε την τιμωρία του απέναντι στον Πιερικό. Αντίθετα τραυματίας παραμένει ο Βασίλης Παρασκευόπουλος, ενώ το όνομα του Χάρη Ζαραβέλη προστέθηκε σε αυτή τη λίστα, με τους δυο ποδοσφαιριστές να γυρίζουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς με το νέο έτος. Η προετοιμασία για το παιχνίδι του Προαστίου ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής(6/12) στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου.

Τα Σέλλανα
Η σελίδα μας παρουσιάζει ένα πλήρες αφιέρωμα στο συγκρότημα του Γιάννη Μπουρνάκα.

Αλλαγή προπονητών
Η συνεργασία του Αλέξανδρου Κούρτογλου με την Καρίτσα ολοκληρώθηκε, με τον Μιχάλη Ζιώγα να επιστρέφει στον πάγκο των πρωταθλητών Πιερίας. Μάλιστα ο τελευταίος αποχώρησε από τον πάγκο του Διαγόρα Στεφανοβικείου, που βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.  

Έπαιξαν κύπελλο
Με 0-0 έληξε η συνάντηση της Αταλάντης κόντρα στο Νέο Κρίκελλο για το κύπελλο της ΕΠΣΦ. Για το κύπελλο της ΕΠΣ Τρικάλων ο Διγενής νίκησε με 3-2 την Κρύα Βρύση, με δυο γκολ του Αλεξίου Θ. και ένα του Αυγουστάτου. Η Καρίτσα για το κύπελλο της ΕΠΣ Πιερίας νίκησε με 0-4(Αλεξίου 3, Λουίς Φερνάντο) την Ελπίδα Ανδρομάχης. Ο Παλαμάς με τέρματα των Μπασιάκα και Θεοχάρη κέρδισε με 1-2 τον Ταυρωπό για το κύπελλο της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Η προτελευταία του 1ου γύρου
Οι υπόλοιπες συναντήσεις, που θα γίνουν όλες την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου είναι οι ακόλουθες: Δίας Δίου-Μετέωρα, Αλμυρός-Διαγόρας Στεφανοβικείου, Πιερικός-Αταλάντη, Ηρακλής Λάρισας-Καρίτσα, Οικονόμος Τσαριτσάνης-Διγενής Νεοχωρίου και Θησέας Αγριάς-Ατρόμητος Παλαμά.

Οι τιμωρημένοι της 12ης αγωνιστικής
Κώστας Βαγγελάκος, Χάρης Ζάρρας(Ατρόμητος Παλαμά),Αλέξανδρος Κουβελάς(Διαγόρας Στεφανοβικείου), Μιχάλης Σταμέκος(Διγενής Νεοχωρίου), Ζαχαρίας Δημητρουλόπουλος, Νίκος Συράκος(Καρίτσα), Λευτέρης Μπάμης(Οικονόμος Τσαριτσάνης)
*H πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ επιβάλλει στο σωματείο ΑΣ Μετέωρα συνολική χρηματική ποινή ύψους χιλίων (1.000) ευρώ για πειθαρχικές παραβάσεις στον αγώνα Γ΄  Εθνικής Κατηγορίας Μετέωρα-Πιερικός στις 16/11/2019.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:
Γ΄ Εθνική(3ος Όμιλος)
12η αγωνιστική(8-12-2019, 15:00)
Δίας Δίου-Μετέωρα Δημοτικό Στάδιο Δίου
Διαιτητής: Χαρίλαος Παπανώτας(Μακεδονίας)
1ος Βοηθός: Ευστάθιος Τσεχελίδης(Μακεδονίας)
2ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος(Μακεδονίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αντώνης Ζήλος(Λάρισας)

Σέλλανα-Ποταμιά Δημοτικό Στάδιο Προαστίου
Διαιτητής: Ηλίας Πλακιάς(Θεσσαλίας)
1ος Βοηθός: Παναγιώτης Σακκάς(Θεσσαλίας)
2ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Τασιόπουλος(Θεσσαλίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Χρήστος Καλιακούδας(Φθιώτιδας)

Αλμυρός-Διαγόρας Στεφανοβικείου Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού
Διαιτητής: Αθανάσιος Μπούτσικος(Μακεδονίας)
1ος Βοηθός: Νικόλαος Κουρμαδιάς(Μακεδονίας)
2ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Μαδίτσης(Μακεδονίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννης Κουζάκης(Θεσσαλίας)

Πιερικός-Αταλάντη Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης
Διαιτητής: Θεόφιλος Μιχαηλίδης(Πέλλας)
1ος Βοηθός: Νικόλαος Αρέστης(Πέλλας)
2ος Βοηθός: Γεώργιος Σηπάκης(Πέλλας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Λουκάς Διαμαντόπουλος(Μακεδονίας)

Ηρακλής Λάρισας-Καρίτσα Α΄ Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Λάρισας
Διαιτητής: Σωτήριος Πέτσας(Τρικάλων)
1ος Βοηθός: Χρήστος Μπάλας(Τρικάλων)
2ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Σταφυλάς(Τρικάλων)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννης Αγγελακόπουλος(Καρδίτσας)

Οικονόμος Τσαριτσάνης-Διγενής Νεοχωρίου Δημοτικό Στάδιο Τσαριτσάνης
Διαιτητής: Νικόλαος Κουτρομάνος(Καρδίτσας)
1ος Βοηθός: Γεώργιος Παπαλίτσας(Καρδίτσας)
2ος Βοηθός: Απόστολος Καλογριανίτης(Καρδίτσας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννης Γκαραγκάνης(Πιερίας)

Θησέας Αγριάς-Ατρόμητος Παλαμά Δημοτικό Στάδιο Αγριάς
Διαιτητής: Αδάμος Κουκούλης(Λάρισας)
1ος Βοηθός: Χρήστος Καραγιάννης(Λάρισας)
2ος Βοηθός: Γρηγόριος Δεδικούσης(Λάρισας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Χαρίλαος Ντζάθας(Φθιώτιδας)