Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες για το Καρπενήσι κόντρα στη Σάμο

Την εκπρόσωπο του Αιγαίου στο άθλημα Σάμος Futsal υποδέχεται η ομάδα της περιοχής μας Καρπενήσι Futsal, επιχειρώντας να επιστρέψει τις νίκες.
Το ματς είναι εξ αναβολής για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής σάλας και θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 2 στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου.
Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη. Οι Ευρυτάνες πρόσφατα γνώρισαν την πρώτη τους ήττα απέναντι στο ντέρμπι με το Φαληρό, μη καταφέρνοντας να κρατήσουν τη διαφορά έξι τερμάτων που προηγήθηκαν. Οι «μπλε» που έπαιξαν με αρκετές απουσίες θέλουν να επιστρέψουν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έχουν 13 βαθμούς έναντι 0 του αντιπάλου.
Η Σάμος Futsal μια ημέρα νωρίτερα θα υποδεχτεί τον Διογένη Ολυμπιακού Χωριού και «χρωστά» τρία εξ αναβολής παιχνίδια, ώστε να ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο. Οι ουραγοί προέρχονται από ήττα με 9-2 απέναντι στον Αδέσποτο Αθηνών με αξιοπρεπή εμφάνιση και διανύουν τη δεύτερη τους σαιζόν στον «κόσμο» της σάλας.
Με αυτό το παιχνίδι ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος για την ομάδα της Ευρυτανίας, που θα επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς ύστερα από 35 περίπου ημέρες.

Η Σάμος Futsal 

Οι νησιώτες λαμβάνουν μέρος για 2η συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας μια αξιοπρόσεχτη προσπάθεια. Φέτος σε τέσσερα παιχνίδια δεν έχουν αποσπάσει κάποιον βαθμό, δίνοντας αρκετά εκτός έδρας παιχνίδια. Προπονητής τους είναι ο Θοδωρής Μιχαλόπουλος και Πρόεδρος ο Νάσος Σβαρνιάς.

Τα άλλα εξ αναβολής
Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί η εξ αναβολής συνάντησης Σάμος Futsal-Διογένης Ολυμπιακού Χωριού, ενώ για τις 11 Ιανουαρίου του ερχόμενου έτους ορίστηκε το ματς Σάμος Futsal-Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου. Ο δεύτερος γύρος ξεκινά το διήμερο 18 και 19/1.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:
Futsal League
1η αγωνιστική
Σάμος Futsal-Διογένης Ολυμπιακού Χωριού Κλειστό Βαθέος 14-12-2019 20:00
1ος Διαιτητής: Ηλίας Καραγιάννης
2η Διαιτητής: Αλίκη Ρίγλη
Χρονομέτρης: Δημήτρης Βαλής
4η αγωνιστική
Καρπενήσι Futsal-Σάμος Futsal  Προπονητικό Κέντρο Καρπενησίου 15-12-2019 14:00
1ος Διαιτητής: Σπύρος Μπύρος 
2ος Διαιτητής: Γιώργος Δροσίνης
Χρονομέτρης: Γιάννης Σέλελης
Παρατηρητής: Γιάννης Καλύβας