Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Διεκδικεί πρόκριση στη Λαμία ο Άτλας-Τελευταίο με Μπούκαλη για την Π.Α.Κ.












Αγωνιστική δράση υπάρχει για τις ομάδες της Ευρυτανίας στο πρωτάθλημα παίδων της ΕΣΚΑΣΕ(ΣΤ΄Όμιλος). Ο Άτλας θα αγωνιστεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στη Λαμία με τον τοπικό Έσπερο. Το ματς είναι εξ αναβολής για την 6η αγωνιστική και θα αρχίσει στις 10 στο ΔΑΚ Λαμίας. Η ομάδα του Δημήτρη Λερογιάννη έχει τρεις νίκες και τρεις ήττες και «κυνηγά» να καλύψει το -7 του πρώτου αγώνα στο Καρπενήσι, ώστε να κατακτήσει τη δεύτερη προνομιούχο θέση. Από την πλευρά του το συγκρότημα του Μάνθου Σοφογιάννη έχει 5 «ροζ» φύλλα αγώνος και δυο αρνητικά αποτελέσματα.
Την ίδια ημέρα στο κλειστό Καρπενησίου και ώρα 1 και 30 θα διεξαχθεί το αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής μεταξύ Π.Α.Κ. και Μπούκαλη. Η ομάδα της Κατερίνας Μπαλωμένου, που έχει δυο νίκες και πέντε ήττες φιλοδοξεί να κλείσει με θετική εμφάνιση το πρωτάθλημα απέναντι στην πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα του Φώτη Πιτσιλιώνη.
Ο όμιλος θα ολοκληρωθεί μια εβδομάδα μετά με το ματς του Άτλαντα απέναντι στην Αναγέννηση Λαμίας για την 10η αγωνιστική.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες
Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΣΕ(ΣΤ΄ Όμιλος)
6η αγωνιστική
Έσπερος Λαμίας-Γ.Σ. Άτλας ΔΑΚ Λαμίας 15-12-2019 10:00
Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος& Αντώνης Πατάγιας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Νίκος Καλαντζής-Θωμάς Τσιαμούρας-Βαγγέλης Δέδες 
(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

10η αγωνιστική
Π.Α.Κ.-ΑΣΕ Μπούκαλη Κλειστό Καρπενησίου 15-12-2019 13:30
Διαιτητές: Ιωάννης Ευαγγελόπουλος& Θανάσης Χουσιάδας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Θανάσης Γιαννόπουλος& Γιάννης Χαντζόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)