Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Πανελλήνια επιτυχία για τον Ράπτη και δυναμική εκπροσώπηση της ΑΛΑΚ














Με πέντε συνολικά οδηγούς, περισσότερους από κάθε άλλη φορά έλαβε μέρος στον 7ο και τελευταίο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift που έγινε στο Λουτράκι το διήμερο 16 και 17 Νοεμβρίου. Ο Πάνος Ράπτης(200 sx) έφτασε στην 3η Πανελλήνια θέση στη συνολική βαθμολογία του πρωταθλήματος, παρότι στον τελευταίο του αγώνα η πορεία του σταμάτησε στους «16». Ο 29χρονος είχε εξαιρετική παρουσια σε όλη του την προσπάθεια, ανεβαίνοντας στο βάθρο και ακολουθώντας τα «χνάρια» του Νίκου Ντουφεκιά.
Ο Κώστας Τσιάκας(Ascona) τα πήγε και αυτός πολύ καλά στο πρωτάθλημα και ήταν 6ος στη βαθμολογία(Είχε 6/7 παρουσίες), ενώ στον αγώνα αναδείχτηκε 13ος. Ο Θανάσης Παχής(E36) στη δεύτερη του παρουσία διακρίθηκε και έφτασε στην 5η θέση στον αγώνα του Λουτρακίου, έχοντας την καλύτερη θέση από τους πέντε οδηγούς της Λέσχης του Καρπενησίου.
Πρώτη εμφάνιση για τον Γιώργο Θεοδωρογιάννη(Impreza) και τον Παναγιώτη Κίτσιο(Corolla), που έφτασαν στην 16αδα. Συνολικά έλαβαν μέρος 35 οδηγοί και ο ανταγωνισμός ήταν ιδιαίτερα μεγάλος.