Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Νέος αγώνας-«φωτιά» για την Ποταμιά στο Καρπενήσι απέναντι στον Διαγόρα

Το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της στα «μέτρα» της δίνει η Ποταμιά, η οποία φιλοξενεί τον Διαγόρα Στεφανοβικείου. Οι δυο ομάδες, μαζί με τον Διγενή Νεοχωρίου δεν έχουν γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου και είναι στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής, ξεκινώντας στις 3.
Η Ποταμιά του Γιάννη Φλωράκη υπέστη «σοκ» στον αγώνα με τον Δία Δίου, καθώς δέχτηκε την ισοφάριση στο 97o λεπτό. Οι Μεγαλοχωρίτες, έχοντας όλα τα όπλα στη «φαρέτρα» θα προσπαθήσουν να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη, ώστε να πλησιάσουν την γραμμή παραμονής. Μεσοβδόμαδα η ομάδα επικράτησε με 1-0 του Βελουχίου για το κύπελλο.
Ο Διαγόρας του Μιχάλη Ζιώγα «καίγεται» και αυτός για βαθμολογική συγκομιδή, καθώς έχει μόλις τρεις βαθμούς, έναν περισσότερο από την Ποταμιά. Οι «νεοφώτιστοι» πρωταθλητές της ΕΠΣ Θεσσαλίας αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1 απέναντι στα Σέλλανα και ενισχύθηκαν πρόσφατα με τους «πρωτοκλασάτους» Τάσο Κυριάκο και Μπλέντι Μούτσα.
Τον αγώνα θα διευθύνει ο Νώντας Κολορίζος(Φθιώτιδας), έχοντας βοηθούς τον Γιώργο Λιτοσελίτη και τον Χρήστο Δόσκορη του ίδιου συνδέσμου.

Πρόκριση στο κύπελλο
Η Ποταμιά με τέρμα του Μιχάλη Νούλα πέρασε μεσοβδόμαδα στα ημιτελικά του κυπέλλου, καταβάλλοντας δύσκολα με 1-0 τον ΑΠΟΚ.


Η προετοιμασία της εβδομάδας
Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Φλωράκη προπονήθηκαν την Τρίτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου ολοκληρώνεται η προετοιμασία, ενώ την Τετάρτη υπήρξε αγώνας κυπέλλου. Δεν υπάρχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Στα ευχάριστα αποτελεί η συμμετοχή στο βασικό σχήμα στο ματς κυπέλλου των: Χάρη Ζαραβέλη και Βασίλη Παρασκευόπουλου, που επανήλθε σε αγωνιστικούς ρυθμούς ύστερα από έναν μήνα. Ολιγόλεπτο ντεμπούτο έκανε επίσης ο Κώστας Κουτσουπιάς. Στη Φραγκίστα μεταγράφηκε ο Αλέξανδρος Μπίκας.

Ο Διαγόρας
Αφιέρωμα στην ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα φιλοξενεί ξανά το Evrytania Sport.

Οι συναντήσεις της 7ης
Προγραμματισμένα την Κυριακή 3 Νοεμβρίου είναι επίσης τα εξής ματς της 7ης αγωνιστικής: Μετέωρα-Οικονόμος Τσαριτσάνης, Ηρακλής Λάρισας-Θησέας Αγριάς, Πιερικός-Ατρόμητος Παλαμά, Αλμυρός-Διγενής Νεοχωρίου, Σέλλανα-Καρίτσα και Δίας Δίου-Αταλάντη. Όλες οι συναντήσεις εκκινούν στις 3. 

Νέα αλλαγή προπονητή
Ο μέχρι πρότινος βοηθός των Μετεώρων Νίκος Μανούρας διαδέχτηκε στον πάγκο τον Σπύρο Ευαγγέλου, που παραιτήθηκε.Είχαν προηγηθεί οι αλλαγές προπονητών σε: Διγενή Νεοχωρίου και Πιερικό.

Το ποινολόγιο 
Ποδοσφαιριστές: Βαγγέλης Αγγελής(Αλμυρός), Χρήστος Εκίζογλου(Ατρόμητος Παλαμά), Κώστας Οικονόμου(Θησέας Αγριάς), Βασίλης Μάρκου(Οικονόμος Τσαριτσάνης)
Προπονητής: Μιχάλης Ζιώγας(Διαγόρας Στεφανοβικείου) 



Πρόστιμο στα Μετέωρα
Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε: «Υπόθεση κατά α) του σωματείου Α.Σ ΜΕΤΕΩΡΑ και β) του Απόστολου Κυργιάζου, ως δηλωμένου εκπροσώπου του εν λόγω σωματείου: Κηρύσσει τους εγκαλουμένους πειθαρχικά ελεγκτέους για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό άδικη πράξη. Επιβάλλει στον δεύτερο εγκαλούμενο, Απόστολο Κυργιάζο, εκπρόσωπο και τραυματιοφορέα του πρώτου εγκαλουμένου σωματείου ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ, τις εξής ποινές: (i) χρηματική ποινή οκτακοσίων τριάντα τεσσάρων Ευρώ (834€), του πρώτου εγκαλουμένου σωματείου ευθυνομένου ως προς την εν λόγω χρηματική ποινή εις ολόκληρον με αυτόν και (ii) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες. Απειλεί σε βάρος του πρώτου εγκαλουμένου σωματείου ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ χρηματική ποινή ποσού χιλίων εξακοσίων εξήντα έξι ευρώ και εβδομήντα λεπτών (1.666,70€) σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες, που επιβλήθηκε στον δεύτερο εγκαλούμενο.»

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:
Γ΄ Εθνική(3ος Όμιλος)
7η αγωνιστική(3-11-2019, 15:00)
Μετέωρα-Οικονόμος Τσαριτσάνης Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας
Διαιτητής: Νικόλαος Κουτρομάνος(Καρδίτσας)
1ος Βοηθός: Γεώργιος Παπαλίτσας(Καρδίτσας)
2ος Βοηθός: Πέτρος Κανιούρας(Καρδίτσας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημήτριος Κρητικός(Θεσσαλίας)

Ηρακλής Λάρισας-Θησέας Αγριάς Δημοτικό Στάδιο Α΄ Νεάπολης Λάρισας
Διαιτητής: Στυλιανός Λεωνίδας(Τρικάλων)
1ος Βοηθός: Χρήστος Αλεξόπουλος(Τρικάλων)
2ος Βοηθός: Χρήστος Μπάλας(Τρικάλων)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννης Αγγελακόπουλος(Καρδίτσας)

Πιερικός-Ατρόμητος Παλαμά Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος(Πέλλας)
1ος Βοηθός: Γεώργιος Κεσίσογλου(Πέλλας)
2ος Βοηθός: Δημήτριος Αδραμάνης(Πέλλας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννης Κρίκης(Τρικάλων)

Αλμυρός-Διγενής Νεοχωρίου Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού
Διαιτητής: Χρήστος Νίτσας(Λάρισας)
1ος Βοηθός: Γρηγόριος Δεδικούσης(Λάρισας)
2ος Βοηθός: Δημήτριος Παραφέστας(Λάρισας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεώργιος Μπάρας(Μακεδονίας)

Σέλλανα-Καρίτσα Δημοτικό Στάδιο Προαστίου
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας(Γρεβενών)
1ος Βοηθός: Αθανάσιος Στεφούλης(Γρεβενών)
2ος Βοηθός: Βασίλειος Μωυσιάδης(Γρεβενών)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Σπυρίδων Πουγκακιώτης(Φθιώτιδας)

Δίας Δίου-Αταλάντη Δημοτικό Στάδιο Δίου
Διαιτητής: Γεώργιος Αγγελάκης(Μακεδονίας)
1ος Βοηθός: Αργύριος Νταβέλας(Μακεδονίας)
2ος Βοηθός: Γεώργιος Μιχτατίδης(Μακεδονίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αντώνιος Βαλιώτης(Λάρισας)

Ποταμιά-Διαγόρας Στεφανοβικείου Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου
Διαιτητής: Επαμεινώνδας Κολορίζος(Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός: Γεώργιος Λιτοσελίτης(Φθιώτιδας)
2ος Βοηθός: Χρήστος Δόσκορης(Φθιώτιδας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Παναγιώτης Καψάλης(Αιτωλοακαρνανίας)