Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Δυνατό παιχνίδι στον Βύρωνα με την Κόμπρα για το Καρπενήσι

Ένα δύσκολο εκτός έδρας «τεστ» με την Κόμπρα θα δώσει η νεοσύστατη ομάδα του Καρπενήσι Futsal, επιδιώκοντας να συνεχίσει το εντυπωσιακό της ξεκίνημα.
Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Futsal League(Β΄ Εθνική σάλας) και θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Βύρωνα(Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου 15), αρχίζοντας στις 7.
H γηπεδούχος Κόμπρα του Σταύρου Ράπτη αποτελεί ένα ισχυρό σύνολο με πρωταγωνιστικές βλέψεις, το οποίο πέρυσι συμμετείχε στη Super League.  Μαζί με Σάμο και Καρπενήσι συμμετέχει σε κλειστό γυμναστήριο, καθώς οι υπόλοιπες ομάδες της Β΄ Εθνικής παίζουν σε ανοιχτά γήπεδα.
Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου(Θα απουσιάσει λόγω υποχρεώσων από αυτό το παιχνίδι) έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Μετά το νικηφόρο 9-6 επί της Αναγέννησης και την αναβολή με τη Σάμο επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ο Δημήτρης Κατσαδούρος με 9 γκολ οδηγεί τον πίνακα των σκόρερ. 
Σφυρίζουν η κ. Κολοκυθά και ο κ. Σύρρος.

Η Κόμπρα

Η ομάδα του Σταύρου Ράπτη έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς(2 νίκες-1 ισοπαλία-1 ήττα και τέρματα 12-6). Προέρχεται από το επιβλητικό 4-1(εκτός έδρας) επί της Αναγέννησης Θρακομακεδόνων. Με 3 γκολ οι Πατεράκης και Κόγκας  είναι οι πρώτοι σκόρερ της Κόμπρας στο πρωτάθλημα.

Με δυο ματς
Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου θα γίνουν επίσης στα ματς Αδέσποτος-Αθηνών-Φάληρο Futsal και Διογένης Ολυμπιακού Χωριού-Αναγέννηση Θρακομακεδόνων, ενώ αναβλήθηκε το παιχνίδι Σάμος Futsal-Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου. Πρόκειται για τον 3ο αγώνα των νησιωτών πυο αναβάλλεται.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:
Futsal League
5η αγωνιστική(24/11)
ΑΠΣ Κόμπρα-Καρπενήσι Futsal Κλειστό Βύρωνα 24-11-2019 19:00
1η Διαιτητής: Όλγα Κολοκυθά
2ος Διαιτητής: Γιώργος Σύρρος
Χρονομέτρης: Κώστας Κελεπούρης
Παρατηρητής: Δημήτρης Σαχίνης

Αδέσποτος Αθηνών-Φάληρο Futsal Αθλητικό Κέντρο Σαργκάνης-Μπέριος Πάρκο Γουδή 24-11-2019 21:30
1η Διαιτητής: Όλγα Κολοκυθά
2ος Διαιτητής: Παναγιώτης Κωνσταντινίδης
3ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Καρράς
Χρονομέτρης: Κώστας Κελεπούρης
Παρατηρητής: Γρηγόρης Λάμπρος
Διογένης Ολυμπιακού Χωριού-Αναγέννηση Θρακομακεδόνων Γήπεδο Ακαδημίας "Αθήνα" 90΄ 21:00
1ος Διαιτητής: Γιάννης Ντζέλιας
2ος Διαιτητής: Γιώργος Ρουσσάκης
Χρονομέτρης:Νίκος Χρονόπουλος
Παρατηρητής: Κώστας Κουτσόγιαννος