Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Μάθετε τα πάντα για τον Ατρόμητο Παλαμά

O πρωταθλητής της ΕΠΣ Καρδίτσας Ατρόμητος Παλαμά ταξιδεύει στο Καρπενήσι, για να αντιμετωπίσει την Ποταμιά σε ένα σημαντικό παιχνίδι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής.
Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς(2 νίκες-4 ισοπαλίες-2 ήττες και τέρματα 7-6). Δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα τέσσερα τελευταία ματς και έχει από την 3η αγωνιστική να «γευτεί» τη χαρά της νίκης. Διαθέτει μια αρκετά συμπαγή άμυνα, ενώ επιθετικά ο Τάσος Κατσιγιάννης έχει χριστεί σκόρερ τρεις φορές.  Στο τελευταίο του ματς ο Παλαμάς αναδείχτηκε ισόπαλος στην έδρα του 0-0 με τα Σέλλανα στο τοπικό ντέρμπι. Αγωνίστηκαν οι: Κούτσικος, Μπασιάκας(90' Αντωνίου), Βαγγελάκος, Λιάπης(74' Οικονόμου Γ.), Οικονόμου Χ., Μπαντής, Ζάρρας, Μίχος, Εκίζογλου, Κατσιγιάννης και Αλεξόπουλος.
Ο Ατρόμητος ιδρύθηκε το 1952 και χρώματα του είναι το πράσινο και το άσπρο. Στην Προεδρία βρίσκεται ο Κώστας Τσούπος. Έδρα του είναι το Δημοτικό Στάδιο Παλαμά , ενώ τα πρώτα του δυο εντός έδρας παιχνίδια τα έδωσε μακριά από τη φυσική του έδρα λόγω εργασιών.

Τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα
Ατρόμητος Παλαμά-Αλμυρός 2-0(Κατσιγιάννης 2)
Δίας Δίου-Ατρόμητος Παλαμά 2-1(Κατσιγιάννης)
Ατρόμητος Παλαμά-Διαγόρας Στεφανοβικείου 2-0(Κόκκινος 2)
Καρίτσα-Ατρόμητος Παλαμά 2-2(Αλεξόπουλος, Μπαντής)
Μετέωρα-Ατρόμητος Παλαμά 0-0
Ατρόμητος Παλαμά-Οικονόμος Τσαριτσάνης 0-0
Πιερικός-Ατρόμητος Παλαμά 2-0
Ατρόμητος Παλαμά-Σέλλανα 0-0


Το ρόστερ του Ατρόμητου


Ποδοσφαιριστής
Θέση
Ηλικία
Λεωνίδας Κούτσικος
Τερματοφύλακας
25
Θωμάς Πατσιαλής
Τερματοφύλακας
32
Βίκτωρας Αντωνίου
Αμυντικός
20
Μάνθος Διδάγγελος
Αμυντικός
26
Χρήστος Εκίζογλου
Αμυντικός
20
Χάρης Ζάρρας
Αμυντικός
30
Χρήστος Οικονόμου
Αμυντικός
39
Παντελής Λιάπης
Αμυντικός
36
Θωμάς Μπαντής
Αμυντικός
29
Απόστολος Αλεξόπουλος
Μέσος
26
Κώστας Βαγγελάκος
Μέσος
27
Παναγιώτης Ζάγκος
Μέσος
16
Αλέξανδρος Κόκκινος
Μέσος
25
Χάρης Μίχος
Μέσος
38
Βασίλης Μπασιάκας
Μέσος
26
Γιώργος Οικονόμου
Μέσος
21
Άκης Σακελλαρίου
Μέσος
21
Γιώργος Θεοχάρης
Επιθετικός
19
Τάσος Κατσιγιάννης
Επιθετικός
23

Ο δάσκαλος Τάκης Παραφέστας
Από τον περασμένο Ιανουάριο ο Τάκης Παραφέστας ανέλαβε την ομάδα του Παλαμά, κατακτώντας το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καρδίτσας. Ο 65χρονος είναι ένα σπουδαίο όνομα στον χώρο των ποδοσφαίρου και των πάγκων. Την περίοδο 2017-2018 καθοδήγησε τον Αχιλλέα Φαρσάλων στην ίδια κατηγορία. 


Σημαντικές απουσίες
Δεν θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Παντελής Λιάπης και Κώστας Βαγγελάκος, που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες στο προηγούμενο επίσημο ματς. Μόνιμα τραυματίας είναι ο Αλέξανδρος Κόκκινος.

Μια συμμετοχή ο Σακελλαρίου


Στο ρόστερ του Ατρόμητου συμπεριλαμβάνεται ο Άκης Σακελλαρίου, που αγωνίστηκε στο 2ο μισό της περιόδου 2017-2018 στη Γ΄ Εθνική με τον ΑΠΟΚ. Έχει μια συμμετοχή με τον Παλαμά ως αλλαγή. Αντίθετα αποχώρησε ο Χρήστος Τλούπας, παλαιός ποδοσφαιριστής του Απεραντιακού.






Πηγή: karditsasport.gr