Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Αυτός είναι ο Διαγόρας Στεφανοβικείου

Ο Διαγόρας Στεφανοβικείου είναι ο αντίπαλος της Ποταμιάς για την 7η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής.
Οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Θεσσαλίας έχουν συγκεντρώσει τρεις βαθμούς(0 νίκες-3 ισοπαλίες-3 ήττες και τέρματα 3-8) και δίνουν ένα ματς ζωής ή θανάτου και για το μέλλουν της στην κατηγορία, καθώς βρίσκονται στην προτελευταία θέση.
Στο τελευταίο παιχνίδι με τα Σέλλανα(Εντός έδρας 1-1, σκόρερ ο Κουβελάς) έπαιξαν για την ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα οι: Πρίφτης, Καλύβας, Σπαθής, Δίντσης, Λάιος, Καλλιακούδας(87’ Βουραζέρης), Κουβελάς, Αλεξίου, Αλαμάνης(25’ λ.τρ.  Καραπλιάγκος Κ., 84΄ Τανός), Παπαγεωργίου, Ζιάκας(91’ Σιγαλάκος). Επιστρέφει ο τιμωρημένος Σπύρος Καραπλιάγκος, ενώ αποκτήθηκαν δυο πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές.
Ο Διαγόρας Στεφανοβικείου ιδρύθηκε το 1957 και χρώματα του είναι το άσπρο και το μαύρο. Πρόεδρος του συλλόγου είναι ο Θανάσης Πρασσάς και έδρα του αποτελεί το Δημοτικό Στάδιο Στεφανοβικείου.

Τα αποτελέσματα της ομάδας στη Γ΄ Εθνική:
Μετέωρα-Διαγόρας Στεφανοβικείου 1-1(Παπαγεωργίου)
Διαγόρας Στεφανοβικείου-Καρίτσα 1-3(Ζιάκας)
Ατρόμητος Παλαμά-Διαγόρας Στεφανοβικείου 2-0
Διαγόρας Στεφανοβικείου-Οικονόμος Τσαριτσάνης 0-0
Πιερικός-Διαγόρας Στεφανοβικείου 1-0
Διαγόρας Στεφανοβικείου-Σέλλανα 1-1(Κουβελάς)


Το ρόστερ του Διαγόρα:

K
Ποδοσφαιριστής
Θέση
Ηλικία
Αργύρης Κουτσιρίμπας
Τερματοφύλακας
34
Στέλιος Τσιότρας
Τερματοφύλακας
18
Δημήτρης Πρίφτης
Τερματοφύλακας
28
Φίλιππος Καραμπούζης
Αμυντικός
24
Απόστολος Πρασσάς
Αμυντικός
25
Χρήστος Σπαθής
Αμυντικός
31
Δημήτρης Δίντσης
Αμυντικός
19
Νίκος Βουραζέρης
Αμυντικός
33
Γιώργος Αλεξίου
Μέσος
28
Δημήτρης Ζιάκας
Μέσος
19
Δημήτρης Καλλιακούδας
Μέσος
26
Λάζαρος Καραμανλής
Μέσος
23
Κώστας Καραπλιάγκος
Μέσος
24
Σπύρος Καραπλιάγκος
Μέσος
30
Βασίλης Λάιος
Μέσος
24
Θανάσης Παπαγεωργίου
Μέσος
21
Παναγιώτης Ντάφος
Μέσος
16
Γιάννης Σιγαλάκος
Μέσος
20



Σεραφείμ Τανός
Μέσος
17



Τάσος Κυριάκος
Μέσος
41
Μπλέντι Μούτσα
Μέσος
31
Κώστας Αλαμάνης
Επιθετικός
22
Γιάννης Καλύβας
Επιθετικός
19
Αλέκος Κουβελάς
Επιθετικός
35



Οι συμμετοχές
Σε όλα τα ματς έχουν παίξει οι: Παπαγεωργίου, Κουβελάς, Αλεξίου, Τανός, Αλαμάνης, Λάιος, Ζιάκας και Καλύβας. Πέντε συμμετοχές μετρούν οι: Πρίφτης, Δίντσης, Σπαθής, Καραπλιάγκος Σ. και  Πρασσάς. Οι Σιγαλάκος και Καραμπούζης έχουν τέσσερις εμφανίσεις και τρεις ο Καραπλιάγκος Κ. Δυο για τον Βουραζέρη και μια για τους: Κουτσιρίμπα και Καλλιακούδα.


Επιστρέφει ο Σ. Καραπλιάγκος
Εξέτισε τη μια αγωνιστική της τιμωρίας του ο Σπύρος Καραπλιάγκος και τίθεται ξανά στη διάθεση του προπονητή του. Όλη τη σαιζόν χάνει ο τραυματίας Λάζαρος Καραμανλής, ενώ νοκ-άουτ είναι και ο τραυματίας Φίλιππος Καραμπούζης.


Διπλό «μπαμ» στον Διαγόρα

Ο ΑΕΣ Διαγόρας ανακοίνωσε δυο πολύ σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ του συλλόγου.

Πρόκειται για την επιστροφή του καταξιωμένου μέσου Τάσου Κυριάκου(284 επαγγελματικές συμμετοχές και 31 γκολ), που μετά από ένα σύντομο πέρασμα στην Άνω Μερά Μυκόνου, επέστρεψε για να βοηθήσει την ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Ο 41χρονος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Ολυμπιακό, στον Άρη, στη Λάρισα, στον Αστέρα Τρίπολης και στον ΠΑΣ Γιάννινα.

 Επίσης, νέα προσθήκη αποτελεί και ο 31χρονος έμπειρος αριστεροπόδαρος μέσος Μπλέντι Μούτσα, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων στη Λάρισα και στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Τελευταία του ομάδα στην Ελλάδα αποτέλεσε ο Ο.Φ.Ιεράπετρας, ενώ είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Αλβανική Λουφτετάρι.  Στη Β΄ Εθνική έχει 91 συμμετοχές και 4 τέρματα.



Ένα μεγάλο όνομα στον πάγκο
Ο 57χρονος Λαρισαίος Μιχάλης Ζιώγας(Φωτογραφία) και άλλοτε πρωταθλητής Ελλάδος ως ποδοσφαιριστής Μιχάλης Ζιώγας βρίσκεται και φέτος στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Προηγούμενη του ομάδα ως προπονητής ήταν ο Πιερικός. Ο κ. Ζιώγας είναι τιμωρημένος και θα παρακολουθήσει το ματς εκτός αγωνιστικού χώρου.





Πηγή: diagorasstef.blogspot.com