Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα με 5 παιδιά ο Α.Σ. Τ.Κ.Ν. Ευρυτανίας


Με 5 αθλητές υπό την καθοδήγηση του Σταύρου Ζαρμακούπη έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tae Kwon Do παίδων-κορασίδων ο Α.Σ. Τ.Κ.Ν. Ευρυτανίας, μια διοργάνωση που έγινε στην Αθήνα στις 22 και 23 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι: Ηλίας Τρίκκας, Χαράλαμπος Μπαρμπούτης, Ανδρονίκη Μπαρμπούτη, Μαρία Κονιαβίτη και Χαράλαμπος Ζαχαράκης. Μάλιστα Τρίκκας και Κονιαβίτη έφτασαν στην 8αδα και πλησιάζοντας τα μετάλλια.

Αναλυτικά ο σύλλογος αναφέρει για τον καθένα χωριστά:
ΤΡΙΚΚΑΣ ΗΛΙΑΣ -37kg
Με συμμετοχή 45 αθλητών κατάφερε και μπήκε στους 8 καλύτερους της κατηγορίας με 2 νικηφορους αγωνες χάνοντας στον αγώνα για τα μετάλλια με διάφορα 3 σημείων!

ΚΟΝΙΑΒΙΤΗ ΜΑΡΙΑ -47kg
Κατάφερε και προκρίθηκε στην 8αδα της κατηγορίας της με 3 νικηφόρος αγώνες χάνοντας στον αγώνα για τα μετάλλια από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ευρώπη, η οποία στέφθηκε και πανελληνιονικης στο τέλος της μέρας!

ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ -45kg
Ηττήθηκε πριν τους 16 σε ένα δύσκολο αγώνα που κρίθηκε στα σημεία

ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ -37kg
Δυστυχώς δεν έπιασε την απόδοση που θέλαμε και χάσαμε στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα από μια παρατήρηση παρόλα αυτά έμεινε μέσα στους 16!

ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ -41kg
Φοβερή απόδοση και ένας πολύ καλός αγώνας με τον καλύτερο αθλητή της κατηγορίας του ο οποίος έτυχε να βρεθεί απέναντι μας στον πρώτο αγώνα για τους 16!Ο αντίπαλος του μετά από 7 αγώνες στέφθηκε πανελληνιονικης!