Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Παίδες: Αναγέννηση Λαμίας-Π.Α.Κ. 45-93

Με πολύ όμορφο μπάσκετ η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης επικράτησε με το εντυπωσιακό 45-93 της Αναγέννησης Λαμίας.
Το εξ αναβολής παιχνίδι έγινε στο ΔΑΚ Λαμίας το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, αρχίζοντας στις 10 και 30. Ήταν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του ΣΤ΄ Ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ.
Η Αναγέννηση του Μπράιαν Κουίν έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ και δεν κατάφερε να συναγωνιστεί τον αντίπαλο της. Οι Λαμιώτες γνώρισαν την 6η τους ήττα σε ισάριθμα ματς, με τον Διόνυσο Κουμπούρα να είναι ο πρώτος τους σκόρερ με 17 πόντους.
Η Π.Α.Κ. υπό την καθοδήγηση του Φώντα Ζαχαρόπουλου με μόλις 6 διαθέσιμους καλαθοσφαιριστές έφτασε σε μια εντυπωσιακή νίκη. Πλέον η ομάδα του Καρπενησίου έχει δυο νίκες και τέσσερις ήττες και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατόν και στα δυο εναπομείναντα ματς. Γιώργος Ντότσικας με 33 και Δημήτρης Μαυραγάνης με 31 ήταν ασταμάτητοι.
Για την 8η αγωνιστική η Πανευρυτανική θα αντιμετωπίσει στο τοπικό ντέρμπι τον Άτλαντα την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, ενώ η Αναγέννηση αντιμετωπίζει στις 30/11 τον Έσπερο.

Δεύτερη νίκη
Η Πανευρυτανική πέτυχε τη 2η νίκη της, έχοντας κερδίσει με 85-40 την Αναγέννηση και στο Καρπενήσι. Παράλληλα ολοκλήρωσε τις εκτός έδρας υποχρεώσεις της.

Ακόμη σκοράρουν

 













Με 33 πόντους έκλεισε το ματς ο Γιώργος Ντότσικας(Φωτογραφία αριστερά) των νικητών και με 31 ο Δημήτρης Μαυραγάνης(Φωτογραφία δεξιά).

Σφύριξε ο Χουσιάδας
Ο Καρπενησιώτης εκπρόσωπος στον πίνακα διαιτησίας Θανάσης Χουσιάδας σφύριξε το ματς ,καθώς και το παιχνίδι Έσπερος Λαμίας-ΑΣΕ Μπούκαλη, που έγινε αμέσως μετά.

Στους 17 ο Κουμπούρας


Για την Αναγέννηση ο Διόνυσος Κουμπούρας(Φωτογραφία) είχε 17 πόντους, ενώ με 11 ακολούθησε ο Γιώργος Φασούλας

Σημαντικές απουσίες
Οι φιλοξενούμενοι στερήθηκαν μεταξύ άλλων των υπηρεσιών των Βαγγέλη Μπόνια και Γιάννη Κουδουνά. Το δελτίο του τελευταίου κρατήθηκε στο τελευταίο ματς με τον Έσπερο. Η Π.Α.Κ. έπαιξε μόλις με 6 αθλητές, ενώ απουσίαζε και η Κατερίνα Μπαλωμένου, με τον Φώντα Ζαχαρόπουλο να αναλαμβάνει το "κοουτσάρισμα".

Νέα κλήση Κουδουνά
Ο νεαρός Γιάννης Κουδουνάς κλήθηκε σε μια ακόμη προπόνηση αναπτυξιακού και τη Δευτέρα 18/11 θα προπονηθεί στον Ορχομενό.

Εμφατική αρχή
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο με 3-15, έχοντας πολύ καλή απόδοση σε επίθεση και άμυνα.

«Καθάρισε» νωρίς
Με ένα επιμέρους 17-28 η Π.Α.Κ. έφτασε στο +23(20-43), με τον τελικό νικητή να κρίνεται από αρκετά νωρίς.

Ακάθεκτη η Πανευρυτανική
Η ομάδα της Κατερίνας Μπαλωμένου έφτασε με την ολοκλήρωση του 3ου δεκαλέπτου στο 31-68, κάνοντας ένα επιμέρους 11-25.

Φίνις στους 48
Την καλύτερη της εμφάνιση πραγματοποίησε η Ακαδημία, που έφτασε στο τελικό 45-93, ξεπερνώντας το «νταμπλ» σκορ. Έκανε ένα επιμέρους 14-25 την τελευταία περίοδο.

Τα δεκάλεπτα
3-15, 20-43, 31-68, 45-93

Συνθέσεις Ομάδων

Αναγέννηση Λαμίας (Μπράιαν Κουϊν): Κουμπούρας 17, Κεφαλάς 2, Καραχάλιος, Γεωργαντζάς, Καρατζάβελος 3(1), Φασούλας 11, Καλαθάς 2, Μωϋσογλου 10(1), Αγγελόπουλος, Σταθόπουλος, Αλεξόπουλος, Σαϊτης.

Π.Α.Κ. (Φώντας Ζαχαρόπουλος): Κοκοτίνης 18, Φλωράκης 3(1), Κότσιεβ 4, Μαυραγάνης 31, Κοτσιμπός 4, Ντότσικας 33

Διαιτητές: Αντώνης Πατάγιας& Θανάσης Χουσιάδας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Νίκος Καλαντζής-Θωμάς Τσιαμούρας-Δημήτρης Γλωσσόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)


Πηγή: panevrytanikiwordpress.com
Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος