Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

N.Κωστής: «Κάθε αρχή και δύσκολη – Το Καρπενήσι είναι σε καλό δρόμο»


H νεοσύστατη ομάδα futsal του Καρπενησίου, βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, προκειμένου να λάβει μέρος στο τουρνουά που έγινε στο Δ.Αθλητικό Κέντρο Ηλιούπολης, με τη συμμετοχή επίσης ομάδων της Β Εθνικής, όπως ο Αδέσποτος, η ΑΕΚΑ και το Φάληρο.
Το futsal365.gr με αφορμή την επίσκεψη του ευρυτανικού συλλόγου στην πρωτεύουσα, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον αρχηγό του, Νίκο Κωστή, ο οποίος μας μετέφερε τις πρώτες του εντυπώσεις από την ως τώρα προετοιμασία της ομάδας, εκφράζοντας παράλληλα τις προσδοκίες του για το κοντινό μέλλον….
Ας δούμε τι δήλωσε αναλυτικά:
Futsal365.gr: Με λίγες μόλις ημέρες να απομένουν για την έναρξη του πρωταθλήματος, σε τι κατάσταση μπορούμε να πούμε οτι βρίσκεται η ομάδα του Καρπενησίου;
Ν.Κωστής: Κάθε αρχή και δύσκολη αλλά πιστεύω οτι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Έχουμε καταφέρει να εντάξουμε στο ρόστερ μας πάνω απο 20 ποδοσφαιριστές και η κατάσταση που βρισκόμαστε προπόνηση με προπονηση βελτιώνεται συνεχώς.
Futsal365: Έχοντας δώσει ήδη κάποια φιλικά παιχνίδια, με ποιο πρόσφατη εμπειρία σας το τουρνουά στην Ηλιούπολη, πως βλέπετε το επίπεδο των ομάδων της Β Εθνικής;
Ν.Κωστής: Το τουρνουά στην Ηλιούπολη ήταν ένα καλό μάθημα για μας και μας χαροποίησε το γεγονός οτι ήμασταν ανταγωνιστικοί παραπάνω απο οτι νομίζαμε παρά τις απουσίες καλών παιχτών μας.
Το επίπεδο χωρίς να έχω πλήρη εικόνα ακόμα είναι πολύ καλό, όπως το περιμέναμε και ειμαι σίγουρος οτι θα βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο

Futsal365: Το Καρπενήσι κατεβαίνει ως πειραματική ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα, αυτό δε σημαίνει όμως οτι θα εμφανιστεί αδιάφορη, μιας και δε μπορει να χτυπήσει την άνοδο.
Παρολαυτά ποιος είναι ο μεγάλος στόχος;

Ν.Κωστής: Σε ένα πρωτάθλημα κανένας δεν είναι αδιάφορος. Στόχος μας είναι να μάθουμε να παίζουμε όμορφο futsal και φυσικά να κάνουμε οσο το δυνατόν περισσότερες νίκες.

Futsal365: Oσο περνάει ο καιρός, το όνομα του Καρπενησίου ακούγεται ολοένα και περισσότερο στα φουτσαλικά δρώμενα.
Πιστεύετε οτι ο κόσμος σας θα ανταποκριθεί και θα γεμίσει το γήπεδο σας στα εντός έδρας ματς;

Ν.Κωστής: Η αλήθεια είναι οτι έχουμε ένα όμορφο και σύγχρονο γήπεδο και πιστεύω οτι το φίλαθλο κοινό του Καρπενησίου θα μας στηρίξει σε αυτή την προσπάθεια μας και περισσότερο τα μικρά παιδιά της ακαδημίας μας.