Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Άνοιξαν τους ασκούς του…Αιόλου-Απάντηση προς την ΕΠΣ Ευρυτανίας


Πριν από λίγο λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση-απάντηση από την διοίκηση του Αίολου Προφήτη Ηλία προς την διοίκηση της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Αναλυτικά τα η ανακοίνωση-απάντηση του Δ.Σ. του Αίολου: 

ΆΝΟΙΞΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ... ΑΙΟΛΟΥ
Και κει που όλα έδειχναν ότι στην ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ φύσαγε ούριος άνεμος, εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος, φαίνεται ότι έπεσαν σε... χαμηλό βαρομετρικό!

Όλοι οι παροικούν τες του ποδοσφαιρικού Καρπενησίου, γνωρίζαμε οτι το περυσινό πρωτάθλημα έκλεισε με λίαν ανώμαλο τρόπο, αφού οι πρωτοφανείς μαζικές αποχωρήσεις των ομάδων από τα play offs, αντί να οδηγήσουν σε αποβολή των ομάδων και αφαίρεση 6 βαθμών, αντιμετωπίστηκαν με χάδια από την Πειθαρχική της ΕΠΣ Ευρυτανίας, ενώ την ίδια στιγμή όλο το καλοκαίρι υπήρχε διαβεβαίωση προς τους παράγοντες του ΑΙΟΛΟΥ ότι θα εφαρμόστει πιστά ο ΚΑΠ.

Αφού λοιπόν μας «κοίμισαν» καλά μέσα στην καλοκαιρινή ραστώνη, όχι μόνο δεν υπήρχε υποβιβασμός ομάδων, αλλά η ΕΠΣ προχώρησε και στην κλήρωση, με αποτέλεσμα να χαθούν οι προθεσμίες για προσφυγή της ομάδας μας στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Όμως οι άνθρωποι του ΑΙΟΛΟΥ δεν είχαμε πει την τελευταία μας λέξη.

Αφού απευθυνθήκαμε αρχικά στη Νομική Υπηρεσία της ΕΠΟ που σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου παραδεχόμενη την παρανομία, η οποία όμως κόλλησε στο εκπρόθεσμο, λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, προβήκαμε σε μια άκρως αιφνιδιαστική κίνηση που ανατρέπει πλήρως τα δεδομένα.

Καταθέσαμε καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, με την οποία ζητούμε τιμωρία της Ένωσης και αποβολή των ομάδων, ενώ συγχρόνως απαιτούμε την αναστολή του πρωταθλήματος μέσω λήψης άμεσων πειθαρχικών κυρώσεων σύμφωνα με τον ισχύοντα Κώδικα Δεοντολογίας.

Παράλληλα υποβάλλαμε αίτημα στο ΔΣ της Ένωσης ζητώντας αναβολή των αγώνων, μέχρι να εκδικαστεί η προσφυγή μας.

Η Ένωση όμως παίζει το κρυφτούλι, όπως πάντα, μεταχειριζόμενη τα μέλη της σαν... κλοτσοσκούφι αλλά ξεχνάει ότι πλέον για την διοίκηση της έχουν ανοίξει για τα καλά οι ασκοί του Αιόλου!

Με τιμή το Δ.Σ. του Α.Σ. Αίολος Προφήτη Ηλία»