Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Παίδες: Γ.Σ. Άτλας-ΑΣΕ Μπούκαλη 46-58

Με το «διπλό» επέστρεψε από το Καρπενήσι η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη, καταβάλλοντας με 46-58 τον μαχητικό Άτλαντα.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου, εκκινώντας στις 3. Ήταν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΣΕ.
Ο Άτλας του Δημήτρη Λερογιάννη ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί, ωστόσο δεν ξεκίνησαν καλά στην επανάληψη, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να ξεφύγει. Οι Καρπενησιώτες έχουν απολογισμό μια νίκη και δυο ήττες. Αποτελούν ένα καινούργιο σύνολο, με σχεδόν όλη την ομάδα να αποτελείται από αθλητές γεννημένους του 2005, που θα αποτελούν τη συνέχεια και της επόμενης χρονιάς.
Τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη με ένα «ξέσπασμα» στο τρίτο δεκάλεπτο, στο οποίο ήταν εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση αποσπάστηκαν σημαντικά στο σκορ και έφτασαν στο νικηφόρο αποτέλεσμα με διαφορά 12 πόντων. Ο Θωμάς Σακκάς έβαλε 13 και ηγήθηκε του σκοραρίσματος των Λαμιωτών.
Ο Γυμναστικός θα αγωνιστεί ξανά στις 20 Οκτωβρίου στη Λαμία, με την τοπική Αναγέννηση. Τα Μπούκαλη παίζουν μια ημέρα νωρίτερα με την Π.Α.Κ., ενώ την Κυριακή 6/10 τριπλασίασαν τις νίκες τους, επικρατώντας με 69-55 του Εσπέρου Λαμίας.

Τύμπανο Άτλαντα
Το τύμπανο των φίλων του Άτλαντα έκανε ξανά την εμφάνιση του, με τον κόσμο να στηρίζει την προσπάθεια των νεαρών αθλητών. 


«13αρι» Κατσαρού


Για τον Γυμναστικό ο Παναγιώτης Κατσαρός(Φωτογραφία) έβαλε 13 πόντους με 3 εύστοχα 3ποντα. Ακολούθησε με 10 ο Γεράσιμος Ανδρέου. 


Ρεβάνς ΑΣΕΜ
Μια εβδομάδα νωρίτερα ο Άτλας είχε επικρατήσει με 46-64 στη Λαμία των Μπούκαλη στο εφηβικό πρωτάθλημα. Οι δυο ομάδες αναμένεται να τεθούν αντιμέτωπες και στο ανδρικό της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.

Παρόμοια συγκομιδή 


Και για τους νικητές ο πρώτος σκόρερ Θωμάς Σακκάς(Φωτογραφία) κυμάνθηκε στους 13. Ο Χρήστος Οικονόμου είχε 10 με 1 εύστοχο 3ποντο.


Ξεχωρίζουν τα Μπούκαλη
Η ομάδα του Φώτη Πιτσιλιώνη που αγωνίζεται φέτος στο ΔΑΚ Λαμίας είναι φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης.

Κοντά στο σκορ
Οι δυο ομάδες συμβάδισαν στο σκορ στην πρώτη περίοδο, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 12-13.

Προβάδισμα με 8
Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένα επιμέρους 14-19 στη δεύτερη περίοδο και προηγήθηκαν με 26-34.

Καθοριστικό δεκάλεπτο
Το συγκρότημα του Φώτη Πιτσιλιώνη κυρίαρχη στο τρίτο δεκάλεπτο σε άμυνα και επίθεση. Έκανε ένα επιμέρους 3-14 και έφτασε στο 29-48, «καθαρίζοντας»  ουσιαστικά τη νίκη.

Προσπάθεια αντεπίθεσης
Οι παίχτες του Δημήτρη Λερογιάννη δεν τα παράτησαν και «μάζεψαν» τη διαφορά στους 12 για το τελικό 46-58. Πέτυχαν ένα επιμέρους 17-10 στην τελευταία περίοδο.

Τα δεκάλεπτα
12-13, 26-34, 29-48, 46-58

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Δημήτρης Λερογιάννης): Κουτσιούμπας, Σταμούλης, Γεωργαλής, Μόκκας 8, Τουφεκούλας, Τριανταφυλλόπουλος, Κατσαρός 13(3), Ελεζάι 7, Δροσίνης 8, Κρίκας, Ανδρέου 10, Μάκκας

ΑΣΕ Μπούκαλη (Φώτης Πιτσιλιώνης): Λαμπρακόπουλος 8, Στεφανής 2, Γεωργούσης 7, Οικονόμου 10(1), Σακκάς 13, Αντωνόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Παφίλης, Καραστάθης 2, Παπαδήμας Π. 9, Κιαμούρης, Παπαδήμας Κ. 7(1)

Διαιτητές: Ιωάννης Ευαγγελόπουλος& Θανάσης Χουσιάδας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτής: Γιάννης Χαντζόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Χρονομέτρης : Θανάσης Γιαννόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Χρονομέτρης 24΄΄: Γιάννης Μπουμπουρής























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος