Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

ΑΠΟΚ Βελούχι-ΑΕΚ 1-0

Σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα το Βελούχι επιβλήθηκε με 1-0 της ΑΕΚ.
Η συνάντηση διεξήχθη την Τρίτη 8 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, εκκινώντας στις 6 και είχε διάρκεια 60 λεπτά.
Ο ΑΠΟΚ του Δημήτρη Τσιγαρίδα είχε τον έλεγχο και την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο δεν ήταν αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Έφτασε στη νίκη με τέρμα του Δημήτρη Κατσαδούρου από τα έντεκα βήματα.
Η ΑΕΚ του Γιάννη Χάσκου παρουσίασε αρκετά καλό και μαχητικό αμυντικό πρόσωπο, έχοντας ωστόσο και δυο «δανεικούς από τον αντίπαλος. Ο «δικέφαλος» είχε θετική παρουσία κόντρα στο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
Το Σάββατο(12/10) ο ΑΠΟΚ ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα απέναντι στον Αίολο, ενώ ο «δικέφαλος» αγωνίζεται με τον ΠΑΟΚ.

Το νικητήριο γκολ
Οι νικητές σκόραραν στο πρώτο μέρος με γκολ-πέναλτι του Δημήτρη Κατσαδούρου, ύστερα από ανατροπή του Δημήτρη Τσιλιμέκη.

Είδε Καραπέτσα

Για το Βελούχι συμμετείχε ο 28χρονος μεσοεπιθετικός Γιώργος Καραπέτσας με θητεία στον ΠΑΣ Λαμία, στη Στυλίδα, στη Μαλεσίνα, στο Νέο Κρίκελλο, στον Ολυμπιακό Λαμίας, στη Δάφνη Λιβανατών και στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Είχε μάλιστα στο πρώτο μέρος δοκάρι και χαμένο πέναλτι(Απέκρουσε ο Φακίτσας).

Αποχώρηση Χάσκου
Μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής της ΑΕΚ Γιάννης Χάσκου ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές την αποχώρηση του από την ομάδα των Αγίων Ευρυτάνων.

Συνθέσεις Ομάδων


ΑΠΟΚ (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Χειλάς, Τσιλιμέκης Δ., Τσούκας, Ίβρος, Σκοπέτος, Τσιλιμέκης Θ., Κατσαδούρος, Λιάνγκος, Σερπάνος, Καραπέτσας, Τσιλίκας
Αγωνίστηκαν και οι: Μπακαλίδης, Πατρώνης, Μπορότης, Φλωράκης,  Παχής

ΑΕΚ (Γιάννης Χάσκος): Φακίτσας, Μπακόλας, Μπουμπουρής, Ιωάννου, Νιαβής, Ντότσικας, Φλωράκης, Γιαννόπουλος Δ., Αρκουμάνης, Καλτσής, Γκριμόπουλος
Έπαιξαν και οι: Τσούκας, Κολλημένος

Διαιτητής: Χρήστος Λιάνγκος (Γυμναστής ΑΠΟΚ Βελούχι)








Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος