Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Πήρε το Super Cup Βοιωτίας με το Ύπατο ο Ρούσσης


Ο Α. Ο. Υπάτου, στον οποίο αγωνίζεται ο Δημήτρης Ρούσσης κατέκτησε του Σούπερ Καπ Βοιωτίας. Στον τελικό που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (8/9) στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας, η ομάδα του Στάθη Σταθόπουλου επικράτησε του Κιθαιρώνα Καπαρελλίου με 3-2.
Οι πρωταθλητές Βοιωτίας άνοιξαν το σκορ στο 17ο λεπτό με τον Πλαστουργό. Πέντε λεπτά αργότερα το Ύπατου ισοφάρισε με τον Καντού. Στο 64’ ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1. Στο 74’ ο Ποτουρίδης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Έξι λεπτά αργότερα ο Μερκούρης μείωσε στο τελικό 3-2. Ο Κιθαιρώνας είχε δοκάρι στο 90’ με τον Πλαστουργό.

Συνθέσεις Ομάδων

Κιθαιρώνας Καπαρελίου (Σωτήρης Παπαναστασίου – Αγγελος Κυριάκου): Χ.Γερογιάννης – Νικολακόπουλος , Σεχάι, Ευθυμίου, Τσέλλος, Αργυρίου, Λάμπρου (75’ Κουκούλας), Αποστολόπουλος (85′ λ.τρ. Σκουρτανιώτης ), Δαδακος (63’ Μερκούρης), Πλαστουργός, Πατσιλης (88’ Γκαρδιακός).


Α.Ο. Υπάτου (Στάθης Σταθόπουλος): Κραβαρίτης – Κουτσούμπας, Γκούμας, Ρούσσης, Παπαχαραλάμπους (84’ Σβίγγος), Δέδες, Βιέννας (86’ Οικονομόπουλος), Σπηλιώτης (46′ Νικολόπουλος), Καντού, Σαχσανίδης Ποτουρίδης (78’ Καράι).





Πηγή: stereasports.gr, stereanews.gr