Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Το «καλοσώρισμα» της Α.Ε. Καλαμακίου Αλιμου στο Καρπενήσι Futsal














Η Α.Ε. Καλαμακίου-Αλίμου είναι ο πρώτος αντίπαλος του Καρπενήσι Futsal στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής σάλας(Futsal League). Πρόεδρος της ομάδας είναι ο Κώστας Αλάσσας, γνωστός στο κοινό του Καρπενησίου για τη διοργάνωση θερινών τουρνουά ακαδημιών με την εταιρεία του Sport Team.
Η Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου αναφέρει με ανακοίνωση της : «Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα  Πρωταθλήματα ποδοσφαίρου σάλας της Stoiximan Super league και για την Futsal League καθώς και του θεσμού του Κυπέλλου.

Η Α.Ε.Κ.Α παραβρέθηκε λοιπόν στην κλήρωση πρωταθλήματος και κυπέλου και παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον την διαδικασία.

Παρόντες για την ομάδα μας ο Προπονητής μας Κύριος Κίμωνας Αναστασίου, και εκ μέρους των παικτών βρέθηκαν οι Χρήστος Βαρβαγιάννης και Γιώργος Αργυρός.

Στα μεταξύ μας πηγαδάκια υπήρχε ένα προαίσθημα ότι η κληρωτίδα θα μας έστελνε εκτός έδρας και μάλιστα πιστεύαμε ότι το εκτός έδρας δεν θα ήταν μια απλά μετακίνηση σε κάποιο σωματείο εντός του λεκανοπεδίου Αττικής , αλλά θα ήταν η στην Σάμο η στο Καρπενήσι.

Τελικά όπερ και εγένετο με ξεκίνημα κατόπιν εντολής της κληρωτίδας στο Καρπενήσι.

Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας να είμαστε η πρώτη ομάδα που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του Καρπενησίου σε αυτό το ταξίδι στον υπέροχο κόσμο του Futsal,  που επέλεξε να μετέχει φέτος πειραματικά.

Ευελπιστούμε να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι από τις δυο ομάδες και να το απολαύσει το φίλαθλο κοινό.»