Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Δημήτρης Τεντολούρης: «Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι με την Ποταμιά»

Ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές του Διγενή Νεοχωρίου, Κυριακάτικου αντιπάλου της Ποταμιάς είναι ο δεξιός οπισθοφύλακας Δημήτρης Τεντολούρης. Η ομάδα του ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα απέναντι στα Σέλλανα, πιστεύοντας πως τα ατομικά λάθη ήταν καθοριστικά κόντρα στον έμπειρο αντίπαλο.  Ο Διγενής στοχεύει στη σωτηρία του στη Γ΄ Εθνική και τονίζει πως βρίσκεται ήδη σε ένα αρκετά καλό επίπεδο. Θεωρεί πως όλες οι ομάδες είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο με ελάχιστες εξαιρέσεις, ενώ χαρακτηρίζει ως αναμενόμενα τα αποτελέσματα της πρεμιέρας.


Δεν γνωρίζει αρκετά για την ομάδα της Ποταμιάς, αλλά επισημαίνει πως δεν πρόκειται για ένα εύκολο ματς.

Ο Δημήτρης Τεντολούρης γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 1992. Έχει αγωνιστεί στους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου και τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου(Γ΄ Εθνική), από τον οποίο και τον ένταξε ο Διγενής. Επιπλέον έχει υπάρξει μέλος της Θύελλας Πετρωτού(Δ΄ Εθνική), του Α.Ο. Τρίκαλα(Γ΄ &Δ΄ Εθνική) και της Φήκης(Α΄ ΕΠΣ Τρικάλων). Ο αδερφός του Αποστόλης είναι επίσης βασικό μέλος των «ερυθρολεύκων».



Η συνέντευξη είναι η εξής:

Evrytania Sport: Δημήτρη, μίλησε μας για το ξεκίνημα του Διγενή στο πρωτάθλημα.

Δημήτρης Τεντολούρης: «Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μια έμπειρη ομάδα, που βρίσκεται χρόνια σε αυτή την κατηγορία. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι και προηγηθηκαμε νωρίς, αλλά κάποια ατομικά λάθη μας στοίχησαν και μοιραία ήρθε η ήττα»



Evrytania Sport: Ποιοι είναι οι στόχοι σας στο φετινό πρωτάθλημα;

Δημήτρης Τεντολούρης: «Ο στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Θεωρώ βρισκόμαστε σε ένα καλό επίπεδο, αλλά εννοείται υπάρχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης.»



Evrytania Sport: Πως βλέπεις τον 3ο Όμιλο και τα αποτελέσματα της πρεμιέρας;

Δημήτρης Τεντολούρης: «Τα αποτελέσματα ήταν πάνω-κάτω όπως τα περίμενα. Η άποψη μου πάντως είναι ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις ομάδες αν εξαιρέσεις 2-3.»



Evrytania Sport: Τέλος θα θέλαμε να μας πεις που πιστεύεις ότι θα κριθεί το ματς της Κυριακής κόντρα στην Ποταμιά.

Δημήτρης Τεντολούρης: «Παίζουμε το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας με μια ομάδα που για πρώτη φορά βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία, για την οποία δεν γνωρίζω πολλά πράγματα η αλήθεια είναι. Σίγουρα όμως δεν θεωρώ ότι θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Έχω παίξει και πριν αρκετά χρόνια στο Καρπενήσι το 2011 με τη Θύελλα Πετρωτού κόντρα στον Απεραντιακό.»





Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος