Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Πάνος Μπουμπουρής: «Η Γ΄ Εθνική απαιτεί αφοσίωση και σκληρή δουλειά»

Ο νεαρότερος ηλικιακά ποδοσφαιριστής της Ποταμιάς είναι ο 17χρονος Πάνος Μπουμπουρής, που παίρνει το «βάπτισμα του πυρός» σε αυτήν την κατηγορία. Μαζί με τον κατά έναν χρόνο μεγαλύτερο του Παναγιώτη Χρυσικού καλύπτουν θέση ποδοσφαιριστή κάτω των 19 ετών. Ο «Μπούμπου» παραχώρησε μίνι συνέντευξη στο Evrytania Sport. Χαρακτηρίζει ως αρκετά απαιτητικό το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, με τον στόχο των Μεγαλοχωριτών να είναι η παραμονή στην κατηγορία και ο προσωπικός του η απόκτηση των εμπειριών. Το κλίμα εντός ομάδας είναι αρκετά καλό και θεωρεί ότι θα βοηθήσει σημαντικά στο να φτάσει η Ποταμιά στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Τέλος καλεί τον κόσμο να στηρίξει την αξιόλογη προσπάθεια των Ευρυτάνων.
Ο Πάνος Μπουμπουρής αγωνίζεται ως πλάγιος αμυντικός και γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου του 2002 . Άρχισε από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 και συνέχισε στην Ποταμιά το 2016. Εν συνεχεία μεταγράφηκε στον Αίολο(2017-2018), ακολουθώντας τον προπονητή του Δημήτρη Τσιγαρίδα. Τη σαιζόν 2018-2019 μετακινήθηκε πάλι στους Μεγαλοχωρίτες, κατακτώντας το «τρέμπλ». Τη φετινή περίοδο συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αγωνίζομενος σε όλο το 90λεπτο της πρεμιέρας στην Αταλάντη, καλύπτοντας θέση «μικρού» και έχοντας πολύ καλή απόδοση.

Η συνέντευξη έχει ως εξής: 

Evrytania Sport: Πάνο, θα θέλαμε να μας μιλήσεις για το πρώτο παιχνίδι στην Αταλάντη.
Πάνος Μπουμπουρής: «Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα εκτός έδρας και δεν ξεκινήσαμε με θετικό αποτέλεσμα.»

Evrytania Sport: Πως βλέπεις το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και ποιοι είναι οι στόχοι σου;
Πάνος Μπουμπουρής: «Είναι ένα απαιτητικό πρωτάθλημα με δυνατές ομάδες. Απαιτείται αφοσίωση και σκληρή δουλειά. Στόχος μας είναι να παραμείνει η ομάδα στη Γ΄ Εθνική. Προσωπικά θα παλέψω όσο το δυνατόν περισσότερο για το καλό της ομάδας και να αποκτήσω εμπειρία για τη συνέχεια.»

Evrytania Sport: Μπορεί η Ποταμιά να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Διγενή; Πως είναι το κλίμα εντός ομάδας;
Πάνος Μπουμπουρής: «Το  κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μπορώ να πώ ότι είναι αρκετά καλό και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει για την πρώτη μας νίκη.»

Evrytania Sport: Κλείνοντας εφόσον επιθυμείς δώσε ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας για τη Κυριακάτικη «μάχη».
Πάνος Μπουμπουρής: «Όσοι θέλουν να στηρίξουν τον αθλητισμό του τοπου μας και στην προκειμένη περίπτωση το ποδόσφαιρο,που η ομάδα μας κατάφερε να αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνική θα τους παρακαλούσαμε να στηρίξουν την ομάδα μας, ώστε να βοηθήσουν για μια καλη πορεία στο πρωτάθλημα.»



Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος