Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Ένα ακόμη Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για την ομάδα του Α.Σ. Ευρυτανίας


Με 6 αθλητές και 2 προπονητές συμμετείχε σύλλογος Α.Σ. Ευρυτανίας(Fight Club Zarmakoupis)  μελη της  Εθνικής μας Ομάδας Kick Boxing στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων που διεξήχθη στο Gyor της Ουγγαρίας στις 23 Αυγούστου με 01 Σεπτεμβρίου του 2019.
Την 3η θέση Χάλκινο Μετάλλιο κατάφερε να κατακτήσει η αθλήτρια Κονιαβίτη Μαρία στα -46 κιλα στο Light Contac μετά από δυο νίκες. Με αυτή τη διάκριση της κατοχύρωσε μοριοδότηση 40% για την εισαγωγή της στα ΤΕΦΑΑ και 20% μοριοδότηση για τα ΑΕΙ της χώρας.

Η Παγκόσμια & Πανευρωπαϊκή  Πρωταθλήτρια του συλλόγου Ζαρμακούπη Σεμέλη ενώ απέκλεισε την Ουγγαρέζα Πρωταθλήτρια στον 1ο αγώνα της δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των μεταλλίων και βρέθηκε στην 5η θέση ( η απουσία από τους αγώνες 8 μηνών λόγο τραυματισμού τις στέρησε το μετάλλιο), χάνοντας από την Βουλγάρα Πρωταθλήτρια (Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη), η οποία κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο ενώ στο άλλο στυλ έχασε από την Τουρκάλα πρωταθλήτρια σε έναν αγώνα κάτω από περίεργες συνθήκες.
Στην 5η θέση επίσης βρέθηκε ο Γραμματίκας Οδυσσέας στα -63 κιλά kick Light χάνοντας  από τον Ούγγρο Πρωταθλητή σε έναν αμφίρροπο αγώνα με το αποτέλεσμα να αδικεί και να ευνοεί τον Ούγγρο αθλητή λόγω έδρας.
Οι υπόλοιποι αθλητές, η Δροσίνη Αλεξάνδρα-Αρωνιάδα Κωνσταντίνα και Μπαρμπούτης Χαράλαμπος αγωνίστηκαν αξιοπρεπώς άλλα δεν κατάφεραν να διακριθούν αποκομίζοντας ωστόσο εμπειρίες που θα τους βοηθήσει στο μέλλον στην αγωνιστική τους καριέρα.
Τους αθλητές συνόδευσαν και κοουτσάρισαν οι προπονητές τις Εθνικής Ομάδας Ζαρμακούπης Σταύρος και Νίκος.