Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Στο «τιμόνι» του ΑΠΟΚ ο Δημήτρης Τσιγαρίδας



Στο πρόσωπο του ικανότατου Δημήτρη Τσιγαρίδα βρήκε τον αντικαταστάτη του Σπύρου Κολόκα η καινούργια διοίκηση του Βελουχίου. Ο 47χρονος προπονητής αναλαμβάνει για πρώτη φορά τα ηνία του «ιστορικού» συλλόγου. Κατά το παρελθόν ο ενωσιακός coach έχει εργαστεί στη Μυρίκη, στον Απεραντιακό, στην Ποταμιά και στον Αίολο, στους Νέους Αργυρούπολης(Υπεύθυνος των ακαδημιών), στον Αίαντα Ταύρου, έχοντας σημαντικές επιτυχίες και τίτλους στο ενεργητικό του. Παράλληλα είναι προπονητής της Κ16 της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε: Αίολο, Χολαργό, Αιγαίο Γλυφάδας, Οδυσσέα Γλυφάδας, Ανταγόρα Κω, Αίαντα Ταύρου, Κουκάκι, Γ.Σ. Αργυρούπολης, Απεραντιακό και Κρέντη.
Ο νέος τεχνικός του Βελουχίου θα πραγματοποιήσει την «πρώτη» του προπόνηση με τη νέα του ομάδα σήμερα Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου. Τις πρώτες δυο προπονήσεις έκανε ο Πρόεδρος του Βελουχίου Παναγιώτης Ρεσίτης.
Τέλος να αναφερθεί πως  με τους "κυανόλευκους" έχουν συμφωνήσει τρεις ποδοσφαιριστές από την Αθήνα, οι οποίοι θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.