Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο Διαιτησίας 2ης Κατηγορίας


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών 2ης Κατηγορίας στο Καρπενήσι. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε πρακτική εξάσκηση και μάθημα στη συνεργασία της διαιτητικής ομάδας. Πρώτη μέρα για το Σεμινάριο Παρατηρητών 2ης Κατηγορίας.
Την πρωινή προπόνηση των διαιτητών και βοηθών διαιτησίας και το μάθημα ακολούθησαν η εξαγωγή συμπερασμάτων και η τελετή λήξης με την ομιλία του προέδρου της ΚΕΔ, κ. Βίτορ Μέλο Περέιρα.
Ταυτόχρονα διεξάγεται και το σεμινάριο Ταλέντων και Μεντόρων GreeKore Elite και αφορά 10 Διαιτητές της 2ης κατηγορίας που έχουν επιλεγεί για το πρόγραμμα αυτό μαζί με τους μέντορές τους.


Σεμινάριο Παρατηρητών 2ης κατηγορίας, 1η ημέρα

Σήμερα Σάββατο 31/08 ξεκίνησε επίσης το Σεμινάριο Παρατηρητών 2ης κατηγορίας, με την ομιλία-καλωσόρισμα του κ. Περέιρα στην τελετή έναρξης και δόθηκαν οι κατευθυντήριες γραμμές για τη σεζόν 2019-20. Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ομαδική φωτογράφιση κι έγινε παρουσίαση των Αλλαγών στους Κανόνες του Παιχνιδιού 2019-20. Επίσης, οι Παρατηρητές παρακολούθησαν ποδοσφαιρικό αγώνα με τους εκπαιδευτές της ΚΕΔ.