Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019

Tο σεμινάριο διαιτητών 3ης κατηγορίαςΣτις 20/08 και 21/08/2019 διεξήχθη το Σεμινάριο Διαιτητών Γ' Κατηγορίας του Νότου στο Hotel Athenaeum Palace & Luxury Suites της Αθήνας. Συμμετείχαν πενήντα έξι Διαιτητές. Δεν προσήλθαν δύο Διαιτητές. Τις αγωνιστικές δοκιμασίες δεν ολοκλήρωσαν δύο Διαιτητές λόγω προβλημάτων υγείας. Στις γραπτές δοκιμασίες οι συμμετέχοντες άγγιξαν σχεδόν το απόλυτο της επιτυχίας.
Στην εκπαιδευτική διαδικασία οι Διαιτητές υποβλήθηκαν σε video quiz, το οποίο προσέγγισαν με ευστοχία απαντήσεων. Από τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ έγινε ανάλυση των νέων τροποποιήσεων του Κανονισμού, καθώς επίσης φάσεων από το εκπαιδευτικό υλικό της UEFA.
Δόθηκαν κατευθύνσεις για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο που αφορούσαν το Πρωτάθλημα της Γ'  Εθνικής και των Υποδομών. Την Πέμπτη 22/08 διεξάγεται το Σεμινάριο των Παρατηρητών και Επίδοξων Διαιτητών Γ' Κατηγορίας και οι αγωνιστικές δοκιμασίες των Επίδοξων Διαιτητών Γ΄ Κατηγορίας. Στις 23/08 θα πραγματοποιηθούν το Σεμινάριο και οι αγωνιστικές δοκιμασίες των Βοηθών Διαιτητών Γ'  Κατηγορίας.

Πηγή: epo.gr