Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Το Summer Show από την ΑΛΑ Καρπενησίου άφησε εποχή


Η ΑΛΑ Καρπενησίου μας εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά και κεντρίσε το ενδιαφέρον του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στα όμορφα βουνά της.
Το απόλυτο event του καλοκαιριού διεξήχθη στις 3 Αυγούστου στην πιστά της ΑΛΑΚ, με χιλιάδες θεατές και πολλούς οδηγούς να προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα.
Ο «Κόκος» από τους SXS TEAM (Stunt Xtreme Show) άφησε τον κόσμο αρκεί ώρα στις μύτες των ποδιών τους, με τα εντυπωσιακά περάσματα του, σε δύο και τέσσερις τροχούς (γουρούνα).
Φυσικά το Drift Show δεν θα μπορούσε να λείψει αφού το Καρπενήσι είναι η μόνιμη πηγή και για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ενδεικτικά οι ανάμεσα στους αρκετούς οδηγούς ήταν και οι Ράπτης, Γαλάνης, Ντουφεκιάς, Χρυσανθακόπουλος, οι οποίοι έδωσαν «πόνο» και έκαψαν πάρα πολύ λάστιχο για τους εκατοντάδες θεατές που γέμισαν τον χώρο της Εκδήλωσης.
Το πάρτι το κράτησε μέχρι αργά σε σωστούς ρυθμούς ο DJ VASILIS KARAMANOGLOU, αφού ο κόσμος μπορούσε να φάει, να πιει, να γλεντήσει και να απολαύσει την έκθεση οχημάτων που είχε οργανώσει η ΑΛΑΚ.Πηγή: automotopatras.gr