Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Το Καρπενήσι έχει και ομάδα Futsal-Άρχισαν οι προπονήσεις της νέας ομάδας

Στο γήπεδο μπήκε η νεοσύστατη ομάδα Καρπενήσι Futsal, η οποία θα εκπροσωπήσει τον νομό μας στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής(Futsal League).  Οι προπονήσεις θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 7 στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, ενώ η «πρώτη» έγινε την Τετάρτη 28/8 και ώρα 6 και 30.
Οι 12 ποδοσφαιριστές που παραβρέθηκαν και οι περισσότεροι προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Αντωνίου ήταν οι εξής: Άγγελος Παχής, Κωστής Αλαφροπάτης, Θωμάς Τσίπρας, Στάθης Φακίτσας, Χρήστος Καλτσής, Βασίλης Δόσης, Κώστας Μπόνιας, Φώτης Ζαχαράκης, Μάκης Κωστής, Δημήτρης Κολλημένος, Νίκος Κωστής και Χρήστος Καλαμπάκας. Οι τρεις τελευταίοι έχουν αναλάβει μαζί με τον Δημήτρη Αντωνίου και το οργανωτικό κομμάτι. Στην ομάδα θα συμμετέχουν και αρκετοί Ευρυτάνες, που διαμένουν στην Αθήνα, συμμετέχοντας στα εκτός έδρας ματς.

Φιλικό με Παναθηναϊκό
Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου η ομάδα θα ταξιδέψει στην Αθήνα και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό σε παιχνίδι σεμιναριακού χαρακτήρα των κανονισμών.

Οι αντίπαλοι στο πρωτάθλημα 


Η ομάδα του Καρπενησίου θα αγωνιστεί πειραματικά στο πρωτάθλημα της Futsal League και δεν έχει δικαίωμα ανόδου. Αντίπαλοι της είναι οι: Αδέσποτος Αθηνών, Α.Ε. Καλαμακίου-Αλίμου, Αναγέννηση Θρακομακεδόνων, Διογένης Ολυμπιακού Χωριού, Α.Π.Σ Κόμπρα, Φάληρο Futsal από την Αθήνα και Σάμος Futsal από τη Σάμο. Η κλήρωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 30/8.

Στηρίζει η ΕΠΣ
Δίπλα στην νεά προσπάθεια είναι η ΕΠΣ Ευρυτανίας και ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαντζίμας(Φωτογραφία), που έδωσε το «παρών», εκφράζοντας τη στήριξη του. 


Δηλώσεις

Δημήτρης Αντωνίου (Προπονητής Καρπενήσι Futsal): «Είναι για εμάς μεγάλη χαρά για εμάς να κάνουμε ξεκίνημα σε ένα καινούργιο άθλημα, που διεξάγεται στη σάλα, στον κλειστό χώρο. Έχει κοινά σημεία βέβαια με το 11Χ11. Είμαστε η πρώτη περιφερειακή ομάδα Futsal, στην Κεντρική Ελλάδα. Υπάρχει ενδιαφέρον από πάρα πολλά παιδιά, έχουμε τις εγκαταστάσεις του κλειστού του αθλητικού κέντρου Καρπενησίου, προσαρμοσμένο στις καιρικές συνθήκες και παράλληλα υπάρχει διάθεση. Μπαίνουμε στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής με έξι ομάδες της Αθήνας και μια της Σάμου. Ευελπίστουμε σε μια καλή παρουσία και ο στόχος μας είναι να πάμε βήμα-βήμα, να αγαπήσουν περισσότερα άτομα το άθλημα, περισσότεροι νέοι. Είμαστε σίγουροι ότι θα είμαστε εδώ παρόντες και να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Πραγματικά ευελπιστούμε ότι θα είναι κάτι όμορφο, που θα αρέσει στα νέα παιδιά και όχι μόνο, ώστε να μπορούν να επενδύσουν στον ελεύθερο τους χρόνο. Καλή επιτυχία και καλό ξεκίνημα να έχουμε»














Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος