Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Οι ρεβάνς ΠΑΟΚ & ΑΕΚ με αμέτρητες επιλογές & Fantasy τουρνουά στο Stoiximan.gr


Θα κάνει την ανατροπή ο ΠΑΟΚ; Μπορεί την υπέρβαση η ΑΕΚ; Οι Δικέφαλοι δίνουν απόψε (29/08) την τελική μάχη για την είσοδο στους ομίλους του Europa League!

Η ώρα της κρίσης για τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, όσον αφορά την είσοδό τους στους ομίλους του Europa League, έφτασε. Οι δύο ελληνικές ομάδες δίνουν την Πέμπτη (29/08) τις ρεβάνς στα playoffs της διοργάνωσης, με το Stoiximan.gr να προσφέρει πάνω από 350 στοιχήματα για καθεμία αναμέτρηση, που αφορούν μεταξύ άλλων τους σκόρερ, τον αριθμό των καρτών και τα κόρνερ.

Στις 20:00 ο ΠΑΟΚ καλείται να ανατρέψει στην Τούμπα την ήττα με 1-0 από την Σλόβαν Μπρατισλάβας, ενώ λίγο αργότερα η ΑΕΚ (20:30) θα βρεθεί στην έδρα της Τράμπζονσπoρ έχοντας δυσκολότερο έργο μετά την ήττα (1-3) στο ΟΑΚΑ. Θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ με 2 γκολ ακριβώς; Θα σκοράρει ο Ακπόμ και θα νικήσει η ομάδα του; Θα σκοράρει και στα δύο ημίχρονα η ΑΕΚ; Θα σημειώσει γκολ με κεφαλιά ο Λιβάγια;

Πέρα όμως από τα αμέτρητα ειδικά στοιχήματα για τα δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, υπάρχουν και ξεχωριστά Fantasy τουρνουά τόσο για τη “μάχη” του Δικεφάλου του βορρά, όσο και αυτή του νότου!

Οι εγγραφές συνεχίζονται στο Fantasy τουρνουά για το ελληνικό πρωτάθλημα!

Την ίδια ώρα, παραμένουν ανοιχτές και οι εγγραφές και για το μεγάλο Fantasy τουρνουά για το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, με εγγυημένα χρηματικά έπαθλα αξίας πάνω από 40.000€*! Περισσότερες από 4.000 ομάδες ήδη έχουν φτιαχτεί, ωστόσο υπάρχει ακόμα περιθώριο να ετοιμάσεις την ομάδα σου και να αποδείξεις ότι εσύ είσαι ο καλύτερος προπονητής!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά.