Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Στις τάξεις του Έσπερου Λαμίας ο Δημήτρης Σεριανάι


Τις εξαιρετικές του εμφανίσεις εξαργύρωσε ο Δημήτρης Σεριανάι, τέως πλέον καλαθοσφαιριστής του Γ.Σ. Άτλας. Ο 16χρονος αθλητής είναι και επίσημα μέλος του Έσπερου Λαμίας και θα αγωνίζεται με τη γειτονική ομάδα στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σοφογιάννη, ενώ θα αποτελεί μέλος και του εφηβικού τμήματος. Μάλιστα ο νεαρός, που αποτέλεσε πόλο έλξης αρκετών ομάδων ξεκίνησε προετοιμασία με τους Φθιωτούς. Ο Σεριανάι πρωταγωνίστησε τα τελευταία χρόνια με τον Άτλαντα, αποτελώντας ένα πολυεργαλείο στα χέρια του Άγγελου Σαμαντά, ενώ είναι γνωστός πέραν του ταλέντου του για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, το πείσμα και την όρεξη για δουλειά. Την περυσινή περίοδο ήταν ο MVP και πρώτος σκόρερ της τροπαιούχου ομάδας της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ ανδρών και των εξαιρετικών παίδων, αλλά και εκ των κορυφαίων παιχτών και στα δυο πρωταθλήματα. Μάλιστα θα βραβευτεί στα Sterea Basket Awards ως μέλος της κορυφαίας 5αδας του παιδικού πρωταθλήματος, ενώ έχει υπάρξει μέλος της μικτής της ΕΣΚΑΣΕ.

Καλή επιτυχία στον Δημήτρη και είμαστε σίγουροι ότι μια μέρα θα φτάσει και στην Α1΄(Basket League).

Η ανακοίνωση του Έσπερου Λαμίας: 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας καλαθοσφαίρισης (basketball), σε συνέχεια της φιλοσοφίας μας για την ένταξη στην ομάδα αθλητών νεότερης γενιάς με ιδιαίτερο ταλέντο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή ΣΕΡΓΙΑΝΑΪ ΔΗΜΗΤΡΙΟ για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΡΓΙΑΝΑΪ γεννήθηκε το έτος 2003, έχει ύψος 1,94 και αγωνίζεται στην θέση του small forward.

Αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομών και την ανδρική ομάδα του ΑΤΛΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ από όπου και αποκτήθηκε.

Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογό μας και του ευχόμεθα ολόψυχα να είναι γερός και να χαρούμε μαζί την αθλητική του εξέλιξη.