Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Ξεκινά η δράση για την ακαδημία μπάσκετ του Γ.Σ. Άτλας












Η νέα αγωνιστική περίοδος εκκινεί για την ακαδημία μπάσκετ του Γ.Σ. Άτλας. Οι προπονήσεις του παιδικού και του εφηβικού τμήματος έχουν αρχίσει, καθώς στις 14 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ.
Η ομάδα πρωταγωνίστησε μάλιστα πέρυσι σε όλες τις κατηγορίες που συμμετείχε(Ανδρικό-παιδικό-παμπαιδικό), ενώ επιβράβευση αποτελεί η μεταγραφή του Δημήτρη Σεριανάι στη Β΄ Εθνική με τον Έσπερο Λαμίας
Οι εγγραφές του συλλόγου θα πραγματοποιούνται από τις 11 έως τις 29 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Καρπενησίου, ημέρες Τετάρτη και Παρασκευή από τις 6 έως τις 8, Οι προπονήσεις των τμημάτων θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου.
Στο προπονητικό τιμ παραμένουν οι: Δημήτρης Λερογιάννης και Γιάννης Χαλκιάς, ενώ ο σύλλογος έχει μια μεγάλη απώλεια, που δεν είναι άλλη από τον προπονητή όλων αγωνιστικών τμημάτων Άγγελο Σαμαντά, ο οποίος θα διαμένει από Σεπτέμβριο στην Αθήνα, αλλά θα βρίσκεται όμως με κάθε ευκαιρία δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα. Ο Γυμναστικός προέβη στην προσθήκη του 36χρονου καθηγητή φυσικής αγωγής Βασίλη Δόση, ο οποίος θα συμπληρώσει την 3αδα των προπονητών.