Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Έβαλε έναν « πύργο» κάτω από την εστία η Ποταμιά



Δυναμικά ξεκίνησε τις μεταγραφικές της κινήσεις η Ποταμιά, η οποία θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και στο κύπελλο Ελλάδος. Ύστερα από την ανακοίνωση του τεχνικού επιτελείου οι Μεγαλοχωρίτες έκαναν την πρώτη τους μεταγραφή, εντάσσοντας τον τερματοφύλακα Κώστα-Μάριο Ανδρούτσο από τον Παναιγιάλειο(Γ΄ Εθνική).
Ο Ευβοιώτης γκολκίπερ είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων και την Εθνική Νέων. Έχει ύψος 1,92 και είναι γεννημένος στις 17/4/1996. Έχει αγωνιστεί επίσης στον Αστέρα Βατώντα, στον Ηρακλή Ψαχνών, στη Χαλκίδα, στον Φωστήρα,  στη Θύελλα Καμαρίου, στον Μακεδονικό και στον Οπούντιο Μαρτίνου, αντιμετωπίζοντας το Βελούχι.  Ο Ανδρούτσος θα αποτελέσει το «δίδυμο» των πορτιέρο, μαζί με τον Γιώργο Καλύβα, ενώ πιθανολογείται και η απόκτηση ενός τρίτου νεαρού τερματοφύλακα. Μάλιστα συμμετείχε στο πρόσφατο ανεπίσημο φιλικό με την Κ19 της ΑΕΚ, δείχνοντας πως θα αποτελέσει έναν "κέρβερο" κάτω από την εστία των "πορτοκαλί"
Να τονιστεί πως στο τέλος της περυσινής σαιζόν την εστία της Ποταμιάς υπερασπίστηκε ο Γιάννης Σιδεράκης, πρώην τερματοφύλακας Super League. Σύντομα οι «τρεμπλούχοι» Ευρυτανίας του Γιάννη Φλωράκη θα ανακοινώσουν τις επόμενες μεταγραφικές τους κινήσεις. 

Η πρώτη δήλωση του Κώστα Ανδρούτσου:

«Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά να έχουμε, με υγεία χωρίς τραυματισμούς με πολλή όρεξη και δουλειά. Καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και τους εύχομαι καλή αρχή στη συνεργασία μας και καλή επιτυχία»