Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Προετοιμασία υψηλών προδιαγραφών για τις ακαδημίες του Ηλυσιακού

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τρίτη συνολικά η άρτια οργανωμένη ακαδημία ποδοσφαίρου του Ηλυσιακού πραγματοποιεί προετοιμασία στο Καρπενήσι(25-31 Αυγούστου), διαμένοντας στο Hotel Avaris και κάνοντας προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου. Στην αποστολή μετέχουν 39 αθλητές της Κ18 και της Κ16 του συλλόγου.
Την ομάδα Κ18, η οποία τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της στο περυσινό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αθηνών, φτάνοντας ως τους «8» προπονούν οι: Χρύσανθος Παπανάκος και Βασίλης Καλτσής, που έχει θητεία στις ακαδημίες του Πανιωνίου, του Ατρομήτου και της ΕΠΣ Αθηνών.
Την ομάδα Κ16, που έφτασε έως τους «16» προπονούν οι : Θοδωρής Μαρτέκας και Θοδωρής Πάλλης.
Αρχηγός αποστολής για ακόμη μια φορά είναι ο υπεύθυνος των ακαδημιών και ταμίας του ερασιτέχνη Χρήστος Φασίτσας, ενώ τους τερματοφύλακες προπονεί ο Δημήτρης Μαρκολέφας με εξειδικευμένο πρόγραμμα. Φυσιοθεραπευτής είναι ο Δημήτρης Λέκκας. Ο Βαγγέλης Μπεκρής έχει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή και φροντιστής είναι ο Βαγγέλης Στάθης. Να αναφερθεί πως όσοι ποδοσφαιριστές έμειναν στην Αθήνα ακολουθούν πρόγραμμα προπόνησης από τον Δημήτρη Αντωνιάδη στο γήπεδο του Γουδή.
Ο Ηλυσιακός Αθλητικός Όμιλος είναι ελληνικός αθλητικός σύλλογος, με το βασικό τμήμα των δραστηριοτήτων του να εδρεύουν στα Ιλίσια και στο Γουδί του δήμου Αθηναίων και κάποιες στο γειτονικό Ζωγράφου. Επίσημο έτος ίδρυσής του αποτελεί το 1927. Χρώματα του είναι το κίτρινο και το μαύρο. Πρόεδρος του είναι ο Κώστας Παπαθανασίου

Δυο φιλικά


Ο Ηλυσιακός, η ανδρική ομάδα του οποίου αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική θα δώσει δυο φιλικά ματς. Η Κ18 θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή 30/8 την Ποταμιά, ενώ μια ημέρα νωρίτερα η Κ16 θα παίξει με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002.






















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος