Κυριακή, 4 Αυγούστου 2019

Αναχωρεί για Καρπενήσι ο Πλατανιάς Χανίων


Ο Πλατανιάς του Γιάννη Τάτση, ομάδα της Super League 2  ξεκίνησε την Πέμπτη (01/08) την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, με μερικά νέα πρόσωπα που θα γίνουν επισήμως γνωστά τις επόμενες ημέρες.
Οι "ερυθρόλευκοι" θα αναχωρήσουν τη Δευτέρα (05/08) για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους. Η παραμονή στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας είναι προγραμματισμένη μέχρι τις 24 Αυγούστου(Διαμονή στο Montana).

Η ενημέρωση έχει ως εξής:
Τα πρώτα βήματα έγιναν. Το ταξίδι ακόμα όμως είναι μακρύ και δύσκολο. Για αυτό οφείλουμε να είμαστε άριστα προετοιμασμένοι για τον μαραθώνιο που έχουμε μπροστά μας.
Από την Πέμπτη που συγκεντρώθηκε η ομάδα μας στο Μάλεμε, όλοι, παίκτες και προπονητές γνωρίζουν ότι πρέπει αυτές τις μέρες να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό προκειμένου να είμαστε πανέτοιμοι στην αφετηρία του πρωταθλήματος.
Η περσινή παρέα που οδήγησε τον Πλατανιά Χανίων να διεκδικήσει την άνοδο του στη μεγάλη κατηγορία είναι και πάλι παρούσα. Σε αυτή προστέθηκαν και αρκετά νέα πρόσωπα, τα οποία θα ανακοινωθούν και επίσημα, μόλις ολοκληρωθούν όλες οι τυπικές διαδικασίες.
Το πρώτο σκέλος των προπονήσεων που περιελάμβαναν και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, όταν και η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μέχρι τις 24 Αυγούστου.
Παράλληλα, εκεί ο Πλατανιάς Χανίων θα δώσει και σειρά φιλικών αγώνων, που θα ανακοινωθούν όλοι μαζί μέσα στην εβδομάδα.

Πηγή: flashnews.gr