Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

«Πάτησε» γήπεδο ο Αίολος για την επιστροφή στους τίτλους

Η προετοιμασία του Αιόλου ξεκίνησε με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ευρυτανίας. Με τον Κώστα Γουλέτα να συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία οι «κιτρινομπλέ» προπονήθηκαν για πρώτη φορά το απόγευμα της Τετάρτης 28 Αυγούστου και ώρα 6 και 30 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου.
Σύσσωμο παραβρέθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο, προεξέχοντος του νέου Προέδρου Κώστα Σιταρά. Η ομάδα του Προφήτη Ηλία είναι η πρώτη της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας που αρχίζει προετοιμασία, έχοντας κάθε χρόνο πρωταγωνιστικές βλέψεις. Τελευταίος τίτλος της ήταν το 2016, όταν και κατέκτησε το κύπελλο.
Οι περυσινοί ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν ήταν οι ακόλουθοι: Κώστας Καλύβας, Κώστας Ζαραβέλης, Κώστας Μπουμπουρής, Αλέκος Κόκκοτας, Θεοδόσης Κόκκοτος, Νάσος Τριανταφυλλόπουλος, Στάθης Μπουμπουρής, Αλέξανδρος Τόλης, Αποστόλης Φούκας, καθώς και οι: Κυριάκος Μούργκας(Ακαδημία Τυρνάβου), Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος(ΑΠΟΚ Βελούχι), Γιώργος Μπακογεώργος(ΑΕΚ), Νίκος Νικολάου(Γ.Σ. Ένωση Οινόης) και Δημήτρης Σβερώνης(Άγραφα). Από το ρόστερ αποχώρησαν οι: Βασίλης Παρασκευόπουλος και Χάρης Ζαραβέλης, οι οποίοι εντάχτηκαν στην Ποταμιά. Το ρόστερ του Αιόλου είναι υπό διαμόρφωση. 

Συνεχίζει με Γουλέτα
Στην τεχνική ηγεσία του Αιόλου θα βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο 44χρονος άλλοτε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Κώστας Γουλέτας, που πρόσφερε πέρυσι τις υπηρεσίες του και ως ποδοσφαιριστής στα Play Off


Ευχές απο ΕΠΣ
Από πλευράς ΕΠΣ Ευρυτανίας οι: Γιώργος Παπαντζίμας, Ηλίας Γκαλιμάνης και Παναγιώτης Κολλημένος βρέθηκαν στην «πρώτη» του Αιόλου, ευχόμενοι του καλή επιτυχία. 



Σύσσωμη η νέα διοίκηση
Με νέο διοικητικό συμβούλιο θα πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα και κύπελλο Ευρυτανίας η ιστορική ομάδα του Προφήτη Ηλία. Μάλιστα στο ξεκίνημα της ομάδας παραβρέθηκε όλο το 5μελες διοικητικό συμβούλιο και συγκεκριμένα οι: Κώστας Σιταράς, Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος, Δημήτρης Γιαννιώτης, Γρηγόρης Τσινιάς και Κώστας Σταμούλης, καθώς και ο Χρήστος Καλτσής. 


Έβγαλε τα ποδοσφαιρικά


Ιδιαίτερη είναι η φετινή χρονιά για τον επί σειρά ετών ποδοσφαιριστή και αρχηγό του Αιόλου Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλο(Φωτογραφία), ο οποίος είναι πλέον Γενικός Γραμματέας και Γενικός Αρχηγός.

Δηλώσεις 

Κώστας Γουλέτας (Προπονητής Αιόλου): «Καταρχάς εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά σε όλες τις ομάδες. Ο στόχος της ομάδας όπως και να έχει είναι ο ίδιος, το να μπορέσει να πάρει το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Η ομάδα δεν έχει ακόμη τελειώσει το ρόστερ, υπάρχουν ποδοσφαιριστές, με τους οποίους η διοίκηση μιλάει μαζί τους. Βέβαια έχουν αποχωρήσει καλοί παίχτες, που ήταν στο περυσινό ρόστερ. Ακόμη είμαστε στο στάδιο της συμπλήρωσης του, ώστε να ξεκινήσουμε και επίσημα την προετοιμασία μας.»

Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος (Γενικός Αρχηγός Αιόλου): «Η ομάδα ξεκινάει από την αρχή, υπάρχουν ριζικές αλλαγές και στο διοικητικό κομμάτι και στο ποδοσφαιρικό. Θα κοιτάξουμε να οργανωθούμε, να δουλεύει η ομάδα σε σωστές βάσεις με όσο το δυνατόν νέα παιδιά. Αυτό είναι δύσκολο βέβαια, διότι στο Καρπενήσι είμαστε λίγοι. Οι στόχοι θα κριθούν με βάση το πως θα είναι το πρώτάθλημα σε γενικές γραμμές. Είναι δυσάρεστο το γεγονός που δεν έγινε η κλήρωση, διότι έτσι πάμε κάθε χρόνο και χειρότερα. Εύχομαι υγεία σε όλους και καλή σαιζόν.»

Κώστας Καλύβας (Ποδοσφαιριστής Αιόλου): «Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας με πολλά νέα πρόσωπα, καινούργια διοίκηση και νέους ηλικιακά ποδοσφαιριστές. Ο στόχος της ομάδας μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, καθώς ο Αίολος είναι μια ομάδα, η οποία είναι αναγκασμένη από την ιστορία της να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες της Ευρυτανίας και στη δικιά μου φυσικά καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία



























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος