Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Νικήτρια και στο τρίτο διεθνές φιλικό η Λευκορωσία

Και το τρίτο διεθνές φιλικό παιχνίδι είχε νικήτρια την ομάδα της Λευκορωσίας. Η συνάντηση διεξήχθη την Κυριακή 4 Αυγούστου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στη 1. Οι «κόκκινες» επικράτησαν με 1-3 σετ. 
Η Όλγα Στράντζαλη ήταν η πρώτη σκόρερ της Εθνικής με 21 πόντους. Η  «γαλανόλευκη» θα προπονηθεί για τέσσερις ημέρες στην πόλη της κεντρικής Ελλάδας(Διαμένει στο Lecadin) και στις 8 του μήνα θα αναχωρήσει για την Ουγγαρία, όπου θα λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά Savaria Cup με αντιπάλους την οικοδέσποινα χώρα την Γαλλία, την Ισπανία και την Σλοβενία.
«Ήταν πολύ καλή εβδομάδα για εμάς. Στο πρώτο στάδιο των φιλικών παίξαμε με την Ουγγαρία που ήταν πιο πολύ στα μέτρα μας και πετύχαμε ισάριθμες νίκες στα τρία φιλικά που δώσαμε. Η Λευκορωσία είναι υψηλού επιπέδου ομάδα με ψηλές αθλήτριες. Αν και χάσαμε τα φιλικά που δώσαμε σε γενικές γραμμές παίξαμε καλά και είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω διάφορα σχήματα. Τα συμπεράσματα που βγάλαμε ήταν πολύ χρήσιμα, ενόψει των τελευταίων φιλικών τεστ που θα δώσουμε στην Ουγγαρία και στο διεθνές τουρνουά» δήλωσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γκιγιέρμο Ναράνχο.

Τα σετ
20-25, 20-25, 25-15, 18-25

Συνθέσεις Ομάδων

Ελλάδα (Γκιγιέρμο Ναράνχο): Λαμπρούση 1, Στράντζαλη 21, Βασιλαντωνάκη 19, Παπαφωτίου 3, Καλαντάτζε 3, Βλαχάκη 3/ Αρτακιανού (λ), Οικονομίδου, Μερτέκη 11, Χριστοδούλου, Εμμανουηλίδου 4 

Λευκορωσία (Πετρ Κίλκο): Κάστιουκ 14, Στόλιαρ 10, Καλινούσκαγια 8, Σακόλτσουκ 17, Κλίμετς 14, Κανάνοβιτς 3/ Φεντάριντσουκ (λ), Παουλιουκούσκαγια (λ), Κούμοβιτς, Μάρκεβιτς, Σας 2, Μίνιου

























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος, Πηγή: volleyball.gr