Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

Στα πορτοκαλί της Ποταμιάς με εμπειρία Γ΄ Εθνικής ο Χάρης Ζαραβέλης


Την αμυντική της γραμμή ενισχύει σημαντικά η ομάδα της Ποταμιάς, η οποία πρόσθεσε στο ρόστερ της και τον Χάρη Ζαραβέλη. Ο 28χρονος μεσοαμυντικός, γεννηθείς στις 18/11/1990 ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τον Αίολο. 
Ο «Ζάρα» έχει αγωνιστεί επίσης στη Μυρίκη και στον ΑΠΟΚ, με τον οποίο συμμετείχε και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, περιόδου 2017-2018, έχοντας «γεμάτη» σαιζόν. Με Μυρίκη, Αίολο και ΑΠΟΚ έχει περισσότερες από 100 παρουσίες στην άλλοτε Δ΄ Εθνική. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους Ευρυτάνες ποδοσφαιριστές, που αρκετές κατακτήσεις τίτλων και με παρουσίες σε ανταγωνιστικό επίπεδο συνεχώς. Η ενίσχυση για την ομάδα του Γιάννη Φλωράκη, που ξεκινά προετοιμασία την Κυριακή 18 Αυγούστου δεν σταματά. Πλην του Ζαραβέλη έχουν αποκτηθεί ήδη οι: Κώστας Ανδρούτσος(Παναιγιάλειος), Ταξιάρχης Καλύβας(Άγραφα) και Βασίλης Παρασκευόπουλος(Αίολος).



Δήλωση Χάρη Ζαραβέλη
"Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Ποταμιάς για την ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ ξανά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά, με υγεία και να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι μια δύσκολη κατηγορία και θα είναι μια εξαιρετική εμπειρία. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Αιόλου για τη συνεργασία που είχαμε, αλλά και για τη βοήθεια τους στην ολοκλήρωση της μεταγραφής μου, καθώς μου συμπεριφέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο"