Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Ανανέωσε ο προπονητής Κώστας Γουλέτας στον Αίολο


Το νεοσύστατο διοικητικό συμβούλιο του Αιόλου έχει πιάσει ήδη δουλειά, με στόχο την επιστροφή του συλλόγου στους τίτλους. 
Η ομάδα του Προφήτη Ηλία προχώρησε πριν από λίγο στην ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Γουλέτα, ο οποίος συνεχίζει στον πάγκο τον τζιαλομπλού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο 44χρονος που διαθέτει μια πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα στις επαγγελματικές κατηγορίες με θητεία ακόμη και στην Α΄ Εθνική με τη φανέλα της Προοδευτικής βρέθηκε για πρώτη φορά ως παίχτης στο Καρπενήσι την περίοδο 2010-2011, φορώντας τη φανέλα των Αγράφων. Τη σαιζόν 2014-2015 άρχισε την προπονητική του καριέρα από τον Αίολο, βάζοντας τις βάσεις για το επερχόμενο ντάμπλ, καθώς η συνεργασία των δυο πλευρών λύθηκε μεσούσης της περιόδου και λίγες ημέρες πριν τον νικηφόρο τελικό με τον ΑΠΟΚ. Το 2018 επέστρεψε στον πάγκο του συλλόγου, καθοδηγώντας τον σε όλη την περυσινή σαιζόν και προσφέροντας επιτυχώς της υπηρεσίες του και ως ποδοσφαριστής στα Play Off ανόδου.  
Έχει επίσης εργαστεί στον Αήττητο Σπάτων ως βοηθός προπονητή.
Το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθεί οι επόμενες κινήσεις του συλλόγου, καθώς και η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας.